Kezelhetőség és kényelem!

ARTENGO TR860 LITE teniszütő

Rendszeresen, egyesületben teniszezőknek. Kiváló kompromisszum a jó kezelhetőség és a kényelem között. Sokoldalú teniszütő, amely jó kezelhetőséget és optimális rezgéselnyelést biztosít, melynek fejlesztésében technikai partnerünk Nicolas Escude 17. ATP ranglista helyezett is közreműködött.

Szín : KÉK / FEHÉR

 

Ref. : 8324562
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
SOFT FEEL technológia A kutatási és fejlesztési központunkkal együttműködve kifejlesztett SOFT FEEL koncepció (7% BALSAFA összetétel) az ütőt a labdával való érintkezéskor érő rezgések 7%-át elnyeli. Fokozottan kényelmes és csökkenti a rezgéseket.
Súly Kis, 270 g-os súlya révén gyorsan irányítható a levegőben.
Támpontok: - 260 grammnál kevesebb: könnyű ütők a kényelem és a kezelhetőség érdekében.
- 260 - 295 gramm: klasszikus ütők (intermedier) a sokoldalúságért.
- 300 - 315 gramm: megfelelő technikai alapokkal rendelkező versenyzőknek készült ütők, nagyobb erőt és pontosságot biztosítanak az ütéseknek.
- 315 gramm: magas szintű versenyzőknek.
Egyensúly A TR560 lite ütő 34 cm-es fejnehéz kialakítása nagyon erős ütéseket tesz lehetővé.
RA A 70-es merevségi érték jelentősen javítja az ütő erejét. Merev keret: > 64 – 66 Ra. Puha keret: < 64 – 66 Ra.

Minél merevebb az ütő váza, annál rövidebb az érintkezési idő, így kisebb a kontroll, viszont nagyobb az ütés ereje.
Ütőfelület A TR560 lite teniszűtő húrfelülete (645 cm²) kellően toleráns és erőteljes ütést biztosít. Minél nagyobb az ütőfelület, annál nagyobb helyen lehet elütni a labdát. Így a középpont elvétése könnyebben elnézhető a pontosság kárára. Az ütő toleranciája tehát nagyobb. - Midsize – kis ütőfelület: < 625 cm²
- Mid plus – szabványos ütőfelület: 626 - 677 cm²
- Oversize – nagy ütőfelület: 678 – 742 cm²
- Super oversize – nagyon nagy ütőfelület: 742 cm² felett.
Inercia A keretre jellemző 290-es tehetetlenségi index kedvez az erőteljesen gyorsuló, pontos ütéseknek és megakadályozza a keret deformálódását.
További információk az inerciáról: Minél magasabb az inercia értéke, annál nehezebb kezelni az ütőt, ugyanakkor annál erősebb ütések adhatók vele.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Ezt az ütőt fiatal versenyzőink és államilag elismert teniszklubok tesztelték és hagyták jóvá.
Szakértőnk ajánlása Államilag elismert teniszklubok, technikai partnereink és mérnökeink több mint 100 órán keresztül tesztelték a terméket TechCentereinkben. A TR680 LITE modellt a kereskedelmi forgalomban lévő legkiválóbb termékekkel összehasonlítva tesztelték. A teljesítmény és a rezgéselnyelésből adódó kényelem előtérbe helyezésével tesztelték a modellt.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE