Teljesen grafitból készült ütő, könnyen kezelhető!

ARTENGO BR900V LITE tollasütő

haladó, rendszeres tollaslabdázóknak beltéri körülményekhez. Az ütő fejnehézsége és a szár merevsége is kiegyensúlyozott- V ütők. Haladó, rendszeresen tollaslabdázóknak, beltéri körülményekhez. Az “V” elnevezés azon ütők csoportja, ahol az ütő fejnehézsége, és a szár merevsége is kiegyensúlyozott.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8342292
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Profil A semleges súlypontnak és a félmerev nyélnek köszönhetően az ütő ideális választásnak bizonyul a sokoldalú játékhoz. A nyél pontos ütéseket biztosít, a semleges súlypont a teljesítményben hoz növekedést. Ez az ütő egy ésszerű választás akkor, ha nem ismerjük még eléggé a játékteljesítményünket.
High Modulus Carbon A 900-as termékcsaládba tartozó japán szénszálas ütő a legmerevebb a kereskedelmi forgalomban jelenleg kapható ütők között. Meglepő stabilitást nyújt és kellő erővel reagál a becsapódó labdára.
Könnyű keret A LITE termékcsalád vitathatatlan előnye minden bizonnyal a súlyában rejlik. A 900-as sorozatban három 82 g súlyú modell található. Ezek az ütők a biztos játék kényelmét nyújtják majd Önnek.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Az ütőt először több, mint 50 órán keresztül mérnökeink vizsgálták laboratóriumi körülmények között, majd különböző szintű játékosok tesztelték a gyakorlatban is.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE