Parka stílusú kabát a még hatékonyabb védelemért.

Túrázás - Quechua - Arpenaz 500 női esőkabát QUECHUA
Túrázás - Quechua

Arpenaz 500 szürke, női esőkabát túrázáshoz QUECHUA

QUECHUA
Síkvidéki túrázáshoz, hölgyeknek, hatékonyan véd az esőtől. Parka stílusú kabát a még hatékonyabb védelemért. Vízhatlan és légáteresztő, divatos, ugyanakkor technika kabát, melyben bátran elhagyhatja az ösvényeket.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 16 990Ft %

Minimum 16 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől 2014/07/23 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2014/07/23 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2014/07/23 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8302378
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Információk a méretválasztáshoz Karcsúsított, nagyon nőies fazon. Bő esőkabát: könnyű pulóver vagy polár fölött, második rétegként is hordható.
Kapucni Lecipzározható. Állítható magasság gumírozott zsinórral és zsinórrögzítővel. Mélysége a kapucni mögött található tépőzáras pánttal állítható. Állítható, formázott napellenzője védi az arcot.
Zsebek 2 nagy , patentos zseb hajtókával + 1 cipzáras mellényzseb + 1 belső, cipzáras zseb
Behúzható mandzsetta Patenttal.
Technikai bélések Az ujj légáteresztő szövetbélése hatékonyan elvezeti az izzadságot, még kényelmesebb „csupasz karral” viselve (pl.: póló vagy más rövid ujjú felső felett).
Két anyagból készült bélés a testen: A felül található mesh segíti a légáteresztést, a csípőnél elhelyezett nylon pedig szabad mozgást és kopásállóságot biztosít.
A termék előnyei zsinórral és zsinórrögzítővel állítható derék.
Ajánlott kiegészítő termékek Karbantartó termékek: gépi vízhatlanító folyadék vagy spray. Az anyag vízlepergetésének megújításához: a termék tulajdonságainak megőrzése és élettartamának megnövelése érdekében.
Az anyag vízhatlansága Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb a nyomás értéke, annál magasabb fokú a szövet vízhatlansága. Egy 2000 mm-es vízhatlanságú szövet 2000 mm nagyságú vízoszlopnak áll ellen (ez nagyjából 2 órás zápornak felel meg).
A ruha vízhatlansága technológiák: a ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (60 liter víz/m²/2 óra). Ez a teszt egy hegyvidéki zápornak felel meg.
Légáteresztés az összetevők légáteresztő képességének vizsgálatát RET párologtatási ellenállásának tesztelésével végezzük (a teszt az ISO 11092 szabványon alapul). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége. Például: RET<9 = a szövet légáteresztése kiváló/920 = alig vagy nem légáteresztő.
Az anyag vízlepergetése A vízlepergetés a szövetnek azon tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni (minden 3. mosásnál után ajánlott). Minden Quechua kabát vízlepergető réteggel bevont.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk.
Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden termékünket egy reprezentatív felhasználói réteg segítségével, a valóságnak megfelelő körülmények között, a gyakorlatban is teszteljük. Úgy véljük, hogy csak a valós helyzetekben végzett tesztek segítenek, hogy QUECHUA termékeink szakszerűségét és stílusát kialakíthassuk és folyamatosan fejlesszük.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE