Kabát a még nagyobb védelemért.

Arpenaz 500 férfi esőkabát

SÍKVIDÉKI TÚRÁZÁSHOZ: nagyon hatékony védelem az eső ellen. Parka stílusú kabát a még hatékonyabb védelemért. Vízhatlan és légáteresztő technikai kabát modern stílussal és kialakítással - a nehéz helyzetekben is számíthat rá.

 

Ref. : 8241569
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Információk a méretválasztáshoz Testvonalat követő szabás. Belső űrtartalmának köszönhetően ezt a kabátot 2. rétegként is hordhatja pl. kabát vagy mikropolár fölött.
Kapucni Patenttal levehető/rögzíthető. Állítható magasság rugalmas pántokkal+zsinórrögzítőkkel. Alul, a kapucni mögött tépőzáras pánttal állítható. Fejformához igazodó, "emlékező" szemellenző védi az arcot.
Zsebek 2 nagy zseb patentos zsebfedővel a kéznek / 1 cipzáras külső mellényzseb / 2 cipzáras belső zseb.
Alul behúzható Patenttal.
Technikai bélés Az ujj légáteresztő szövetbélése hatékonyan elvezeti az izzadságot, még kényelmesebb „csupasz karral” viselve (pl.: póló vagy más rövid ujjú felső felett).
Kétféle bélés: a kabáttest felső részén lévő mesh bélés segíti a jó szellőzést, az alsó részen található nylon anyag pedig kényelmes mozgást biztosít és ellenáll a fokozott igénybevételnek.
A termék előnyei állítható derékrész: rugalmas pántok + zsinórrögzítők.
Ajánlott kiegészítő termékek Karbantartó termékek: permet vagy folyadék formájában felvitt impregnáló felületi kezelés. Az anyag vízlepergetésének megújítása: a termék tulajdonságainak megőrzése és élettartamának megnövelése érdekében.
Az anyag vízhatlansága Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb a nyomásérték, a szövet annál inkább vízálló. Egy 2000 mm-es vízhatlanságú szövet 2000 mm nagyságú vízoszlopnak áll ellen (ez nagyjából 2 órás zápornak felel meg).
A ruha vízhatlansága technológiák: a ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (60 liter víz/ m²/2 óra). Ez a teszt egy közepes hegyvidéki vihart szimulál.
Az anyag légáteresztése Az összetevők légáteresztő képességének vizsgálatát RET párologtatási ellenállásának tesztelésével végezzük (a teszt az ISO 11092 szabványon alapul). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége. Például: RET<9 = a szövet légáteresztése kiváló/ 920 = alig vagy nem légáteresztő.
Az anyag vízlepergetése A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. Az anyag így nem ázik át, könnyű és meleg marad. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni (minden 3. mosásnál után ajánlott). Áruházainkban kaphatók erre kifejlesztett speciális szerek. A Quechua minden esődzsekije részesül vízlepergető kezelésben.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk.
Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden termékünket a gyakorlatban is, a valóságnak megfelelő körülmények között teszteljük egy reprezentatív felhasználói réteg segítségével. Úgy véljük, hogy csak a valós helyzetekben végzett tesztek segítenek, hogy QUECHUA termékeink szakszerűségét és stílusát kialakíthassuk és folyamatosan fejlesszük.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE