Kínálatunk első 100%-ban vízhatlan kabátja!

Arpenaz 300 férfi esőkabát

SÍKVIDÉKI TÚRÁZÁSHOZ, véd az esőtől és a széltől. Kínálatunk első 100%-ban vízhatlan kabátja! Klasszikus, kifinomult stílusa és hangsúlyosan funkcionális kialakítása miatt egyaránt kellemes mindennapi viselet... a túraösvényeken belül és kívül.

Szín : Sötétzöld

 

Ref. : 8356254
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Információk méret- és szabás választáshoz Hagyományos szabásvonal. Bő kabát: pulóver vagy polár felett, második rétegként is hordható.
Kapucni Gumírozott zsinórral és zsinórrögzítővel állítható magasság. Mélysége a kapucni mögött található tépőzáras pánttal állítható. Alaktartó napellenzője védi az arcot. Gallérba hajtogatható kapucni.
Zsebek 2 zseb + 1 külső mellzseb + 1 belső zseb Mind a 4 zseb cipzáras.
A kabát alja behúzható Zsinórral és zsinórrögzítővel állítható.
Állítható mandzsetták. Tépőzáras szorítópánt.
Technikai bélés Kétanyagú bélés: A felül található mesh segíti a légáteresztést, a csípőnél és az ujjaknál elhelyezett nejlon pedig szabad mozgást és kopásállóságot biztosít.
Ajánlott kiegészítő termékek Tisztító-, ápolótermékek: gépi vízhatlanító folyadék vagy spray. Az anyag vízlepergető tulajdonságának megtartása érdekében a termék teljes élettartama során.
Az anyag vízhatlansága A ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (60 liter víz/m²/2 óra). Ez a teszt egy közepes hegyvidéki zápornak felel meg.
Az anyag légáteresztése Az anyag légáteresztő képességének vizsgálatát párolgási ellenállásának tesztelésével (RET) végezzük (az ISO 11092 szabvány szerint). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége. Például: RET < 9 = a szövet légáteresztése kiváló/920 = alig vagy nem légáteresztő.
Membránnal vagy bevonattal ellátott szövet A bevonat az anyag belső felületére felvitt „festékréteg”, amely vízhatlanná teszi a szövetet úgy, hogy az légáteresztő is marad. Gyakran költséghatékonyabb, mint a membrán, a védelme érdekében viszont bélés szükséges hozzá. A membrán nagyon vékony, műanyag filmréteg (poliuretán), amely vízhatlanná teszi a szövetet úgy, hogy az légáteresztő is marad. Előnye, hogy rugalmasabb, könnyebb, tartósabb és általában jobb légáteresztő képességű, mint a bevonat.
Az anyag vízlepergetése A vízlepergetés a szövetnek az a tulajdonsága, hogy a vízcseppek nem tapadnak meg a felületén, nem szívja magába a vizet. Az anyag nem ázik át, könnyű és légáteresztő marad, melegen tart. A vízlepergetést speciális anyagkezeléssel érhetjük el a szövet külső felületén. Ezt a kezelést a ruhadarab élettartama során többször meg kell ismételni (minden 3. mosásnál után ajánlott). A Quechua minden esőnadrágja vízlepergető felületkezelést kap.
Környezetvédelmi intézkedések A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet. A Decathlon döntése értelmében tájékoztatja vásárlóit a környezeti terhelésről. További információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden termékünket használati körülmények között teszteljük a termék vásárlói célcsoportjába tartozókkal. Úgy véljük, hogy csak a valós helyzetekben végzett tesztek segítenek, hogy QUECHUA termékeink szakszerűségét és stílusát kialakíthassuk és folyamatosan fejlesszük.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE