Vízhatlan kiránduló cipő, mely jól tapad és tart.

Túrázás - Quechua Túrázás - Arpenaz 100 Kiránduló cipő QUECHUA - Túracipő, bakancs, szandál
Túrázás - Quechua

Quechua Arpenaz 100 vízhatlan, férfi kiránduló cipő QUECHUA

QUECHUA
Félnapos kiránduláshoz, bármilyen időben, könnyű terepre. Alkalmankénti használatra. Legalacsonyabb árú vízhatlan férfi cipőnkkel nehéz terepen is biztonságosan, könnyedén haladhat. Gumi talpa hosszú élettartamot és jó tapadást biztosít.

Szín : FEKETE

Decathlon
ig 9 990Ft 25%

Minimum

7 490Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2015/11/03 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2015/11/03 Érvényes a készlet erejéig.
9 990Ft %
9 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8221897
TERMÉKELŐNYÖK
Tapadás Gumi talp, 4 mm mély barázdákkal.
Ütéscsillapítás EVA betét a sarokkialakításnál a kényelmes gyaloglásért.
Vízhatlanság Vízhatlan és légáteresztő membrán: száraz marad a lába. 2 órás teszt.
Jól tart Félmagas szár, 1 fűzőkampó a szár felső részén: jól tart.
Könnyű súly 443 g a 42-es méret.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Súly
443 g a 42-es méret.
Méret
39-48.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlansági teszt Laboratóriumban és terepen is teszteljük a membránnal ellátott cipőket az optimális vízhatlanság és légáteresztés biztosításáért. Először víz alá merítjük, hogy megvizsgáljuk, vannak-e légbuborékok a cipő felületén. Majd félig vízbe merítve gépkar mozgatja a cipőt gyaloglást szimulálva: ekkor azt ellenőrizzük, hogy a belseje tökéletesen száraz marad-e.
A vízhatlanság 3 szintje A vízhatlansági teszt eredményeképp megállapítjuk, hogy a vízhatlanság 3 szintje közül a cipő melyiknek felel meg: 2000 hajlítás (kb. 2 órányi gyaloglás), 4000 hajlítás (kb. 4 órányi gyaloglás) vagy 8000 hajlítás (kb. 8 órányi gyaloglás). A teszt és a használat után megszáradt cipő visszanyeri eredeti vízhatlanságát.
A cipő vízhatlansági szintje. Az Arpenaz 100 férfi cipő 2000 hajlításig vízálló.
Terepen végzett tesztek Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Laboratóriumi tesztek Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállósága, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok jelenléte, UV-állóság, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállósága, gyorsított elhasználódás.
Milyen méretet válasszon? Kiránduláshoz, túrázáshoz válasszon egy mérettel nagyobb cipőt, hogy kényelmes legyen, és a cipő orra ne nyomja a lábujjakat. Javaslat: rövid körömmel viselje, és minden lejtmenet előtt ellenőrizze, hogy fűzője elég szoros-e ahhoz, hogy lába ne csússzon előre a cipőben!
Vásárlási tanácsok Mindkét cipőt húzza fel túrazoknira, és álljon fel! Próbáljon fel több modellt, akár több méretben is. Két ponton ellenőrizze, kényelmes-e a cipő: a saroknál és a rüsztnél! Figyeljen arra, hogy sehol se szorítsa a cipő a próba során! Tegyen pár kört az áruházban a cipőben. Fokozatosan szoktassa hozzá a lábát a cipőhöz, hordja egyre hosszabb ideig.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Felsőrész
40.00% Újrahasznosított poliészter, 60.00% Poliuretán
Bélés
80.00% Poliészter, 20.00% Poliuretán
Talp
100.00% Gumi
Kezelési útmutató: Kézzel mosható. Tisztítsa nedves ruhával.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Tárolás Nedvességtől, fénytől védett, jól szellőző helyen tárolja.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen teszteli, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE