Bőr felsőrész. Meleg, vízhatlan és légáteresztő.

Túrázás - Quechua - ARP 700 W női túracsizma  QUECHUA
Túrázás - Quechua

Arpenaz 700 Warm vízhatlan, barna, női túracsizma QUECHUA

QUECHUA
Alkalmankénti, síkvidéki túrázáshoz, havas terepre, hideg időben. Félnapos túrázáshoz. Az Arpenaz 700 női bőrcsizma meleg, vízhatlan és légáteresztő, így rendkívül kényelmes. Stílusának és SNOWCONTACT talpának köszönhetően bármilyen terepen ideális társa lesz egész télen.
Decathlon
ig 17 990Ft 11%

Minimum

15 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől 2017/02/23 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: 2017/02/23 Érvényes a készlet erejéig.
17 990Ft %
17 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8313193
TERMÉKELŐNYÖK
Meleg Komfortzóna határértéke pihenés közben: 0°C, mozgás közben: -9°C.
Vízhatlanság Vízhatlan és légáteresztő membrán: száraz marad a lába.
Tapadás 4 mm mélyen barázdált gumitalp. Snowcontact technológia
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Méretek
36-42.
Súly
1010 g a 39-es pár.
Szín
barna
kapható még
okkersárga, khaki
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Vízhatlansági teszt Laboratóriumban és terepen is teszteljük a csizmákat, hogy optimális vízhatlanságot és légáteresztést biztosítsanak. Először víz alá merítjük, hogy megvizsgáljuk, vannak-e légbuborékok a cipő felületén. Majd félig vízbe merítve gépkar mozgatja a cipőt, gyaloglást szimulálva: ekkor azt ellenőrizzük, hogy a cipő belseje tökéletesen száraz marad-e.
A vízhatlanság 3 szintje A vízhatlansági teszt eredményeképp megállapítjuk, hogy a vízhatlanság 3 szintje közül a cipő melyiknek felel meg: 2000 hajlítás (kb. 4 km gyaloglás), 4000 hajlítás (kb. 8 km gyaloglás) vagy 8000 hajlítás (kb. 16 km gyaloglás). A teszt vagy a használat után megszáradt cipő visszanyeri eredeti vízhatlanságát.
A cipő vízhatlansági szintje Az Arpenaz 700 Warm túracsizma 4000 hajlítást állt ki vízhatlanul.
SNOWCONTACT technológia. A SNOWCONTACT talp különleges összetevője és mintázata tökéletes tapadást biztosít a téli túrák során, bármilyen terepen. A SNOWCONTACT talp hatékonyabb a havon, mint a hagyományos cipőtalpak.
Tesztek terepen. Csizmáinkat rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen teszi próbára, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
Laboratóriumi tesztek. Laboratóriumi tesztekkel ellenőriztük a következőket: a fűző és a fűzőlyukak szakadásállása, a ragasztás tartóssága, mérgező anyagok, UV-állás, a talp és a felsőrész összetevőinek kopásállása, gyors elhasználódás megelőzése.
A cipők hőszigetelési képességének mérése. Azelőtt nem volt ismert, hogy melyik cipő, milyen hideg időben nyújt megfelelő védelmet. Ma ez már megállapítható: a Quechua csizmáknál feltüntetjük a használati minimum hőmérsékletet. A hőérzetet laboratóriumban és terepen végzett tesztekkel vizsgáljuk. A csizmák hőtartását mozgás közben és inaktív állapotban, azaz pihenés alatt mérjük. Számításba vesszük a férfiak és a nők közötti különbséget is hidegtűrés tekintetében.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel Vízhatlan, szintetikus bevonatú hasított bőr és szövet felsőrész, műszőrme bélés, gumi külső talp.
Kezelési útmutató: Kefével és/vagy szivaccsal tisztítsa, távolítsa el a földet és sarat a cipőről!
Tárolás Nedvességtől védett, jól szellőző helyen tárolja! Ne szárítsa hőforrás közelében!
Korlátozott felhasználás: HÓTALPAS TÚRÁKHOZ NEM MEGFELELŐ!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Cipőinket rendeltetés szerinti körülmények között, használat közben tesztelik olyan felhasználók, akik számára a terméket kifejlesztettük. A „Missions Tesztek” során a termékmenedzser a Quechuatól független tesztelőkkel közösen teszi próbára, fejleszti és hagyja jóvá a termékeket.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE