Napvédő krém sportoláshoz
Szabadban végzett tevékenységhez az arc és a test napsugárzás elleni védelmére. 50+ faktoros napvédő. Erős UVA- és UVB-védelem.
1490 FT
KIDÖRZSÖLŐDÉS ELLENI KRÉM
Kidörzsölődés elleni krém az irritáció csökkentésére. Segít megelőzni a vízhólyagok kialakulását. Víz- és izzadságálló.
1490 FT
BEMELEGÍTŐ GÉL
A bemelegítő gél bemasszírozva optimalizálja a sportolás előtti bemelegítést. A gél a hidegben is segíti a bemelegítést.
1990 FT
Érezd jól magad a bőrödben sportolás közben, és sportolás után is! Az Aptonia szakértői tudják, hogy milyen fontos a megfelelő felkészülési, levezetési és regenerálódási szakasz: ennek megfelelően alkották meg termékválasztékukat, hogy az te izmaid és izületeid is megkapják a nekik kijáró törődést.
MASSZÍROZÓ HENGER
A masszírozó henger kiváló eszköz önmasszírozáshoz, melynek segítségével megszabadulhatsz az izom- és ízületi fájdalmaktól.
4990 FT
MASSZÍROZÓ LABDA
A regeneráló labda kiváló, minden nap használható eszköz önmasszírozáshoz
990 FT
Kézi MASSZÍROZÓ
Hatékony önmasszírozó eszköz izomfájdalom és ízületi bántalom ellen. Naponta, önállóan használható a test majdnem minden területén.
1490 FT
KOMPRESSZIÓS ZOKNI
A zokni segíti és gyorsítja az izmok regenerálódását nagyobb megterhelés után. A bokától a vádliig fokozatosan csökkenő kompresszió serkenti a vérkeringést.
3990 FT
IZOMLAZÍTÓ HENGER
Az izomlazító henger kiváló önmasszírozó eszköz. Fellazítsa a kötött izompólyákat, oldja a fájdalmas izomgörcsöket.
2990 FT
Masszáshoz ajánljuk

NYUGTATÓ GÉL

A gél a bőrbe masszírozva fejti ki regeneráló hatását. Frissítő hatás árnika kivonattal!

IZOMLAZÍTÓ MASSZÁZSOLAJ

A sportolást követő regenerációhoz és az izomfeszültség megelőzéséhez. A bőrbe masszírozva fejti ki hatását.
Te szoktál nyújtani? Ezentúl biztosan nem hagyod ki!
Edzés alatt mindenki a saját sportjának gyakorlását érti, de magán a program végrehajtásán túl másra már nem igazán figyelnek. Nincs idő, meg nem is fontos, valamint teljesítmény szempontjából nem szembetűnő. Gondolhatnánk, amíg el nem kezdünk visszaesni. Vagy kisebb súlyokkal guggolni. Vagy görcsölni. Vagy felriadni éjszaka arra, hogy fáj a hátunk. Szóval lássuk, miért is fontos a nyújtás, mint a fentiek megelőzésének egyik esszenciája.

SMR Henger használata

Az SMR henger rendszeresen alkalmazva javítja az izmok és kötőszövetek vérkeringését, valamint oljda az izomfeszüléseket. Használatával csökken az izomfájdalom, normalizálódik az izomegyensúly, és nő az izületek mobilitása. Edzés előtt és után is jó szolgálatot tehet, használata pedig bárki számára elsajátítható.
Masszázslabda

A masszázslabdát méretéből adódóan bárhová magunkkal vihetjük. Használatával megelőzhető illetve mérsékelhető a már kialakult izomfeszülés, illetve javítható az izületek mozgékonysága. Kiváló önmasszírozó eszköz, melyet a test bármely területén alkalmazhatunk. A labda síkjából kiemelkedő geometriai formák segítik a tapadást, és még hatékonyabbá teszik az alkalmazását.

Kompressziós zokni

A kompressziós zokni segíti és gyorsítja az izmok regenerációját nagyobb megterhelés után. A bokától a vádliig fokozatosan csökkenő kompresszió serkenti a vérkeringést. Párnázott talp, sarok és lábfej valamint a speciálisan kialakított forma gondoskodik a kényelmes viseletről. Az Aptonia kompressziós zokni viselete javasolt fizikai megterhelés utáni regenerációhoz, illetve hosszabb utazásokhoz.