Ultra könnyű és finom GPS-es karóra

Approach S20 GPS-es golfóra

Golfóra távolságmérésre a golfpályán. Ultra könnyű és finom GPS-es karóra
Decathlon
ig 75 990Ft %

Minimum

75 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
75 990Ft %
75 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8376902
TERMÉKELŐNYÖK
Könnyen olvasható Monokróm kijelző, részletesen mutatja a greent és a lyukat.
Egyszerű használat Zászló áthelyezése, pontozótábla automatikus ütésfelismerővel
Coaching A Garmin Connect applikációval elemezheti a játékot.
Sokoldalúság Követi a tennivalókat, kijelzi az okostelefon értesítéseit (hívás, SMS, email).
Űrtartalom Több mint 40000 előre rögzített pályaadat a világ minden részéről.
Az eredmények mérése Automatikus távolságszámítás a green elején, a közepén és végén.
Felfekvés 15 óra (GPS üzemmód).
Összekapcsolhatóság Bluetooth/Usb, pályák automatikus frissítése.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Útmutató
Optimalizálja az ütéseket Az érzékeny GPS vevők jelzik a távolságadatokat, amelyekre szükséged van ahhoz, hogy magabiztosan üthess.Nagyfelbontású képernyőjén az óra megjeleníti a távolságokat a játék elejétől a green végéig, illetve az akadályok, layup-ok és dogleg-ek távolságát is.
AutoShot funkció AutoShot™ funkciójával automatikusan elmenti az ütéseket az útvonalon és leméri a távolságokat, amelyeket később a Garmin Connect-tel elemezhet. Ezalatt a labda helyzete és az ütővel való érintkezése a következő ütéseket befolyásolja. A puttok nincsenek elmentve. Néhány ütés, főleg a green körüli részen nincsenek elmentve.
Önálló működés Az Approach S20 óra hosszú élettartamú lítium-ion akkumulátorának köszönhetően lehetővé teszi a hosszú játékokat. Könnyen használhatod több játékon keresztül anélkül, hogy újratöltenéd, GPS módban 15 óra üzemidőre képes.Ha hétköznapi módban használod, az akkumulátor akár 8 hétig kitart.
Garmin Connect, a golfozók közössége A Garmin Connect egy olyan online közösség, ahol segítséget kaphatsz a játékok elemzésére.Töltsd le a játékot és vesd össze az előzővel.A Garmin Connect Golf-nak köszönhetően meg is alkothatod a legjobb játékod, a legjobb pontjaid kombinálásával, lyukakra lebontva, hogy felfedezhesd valódi képességeid.
A green részletes nézete Részletes nézet funkcióban megjeleníti a green formáját és valós elrendezését.Manuálisan áthelyezhető a zászló a jobb pontosság érdekében.
Kövesd az eredményeket a csuklódon. Az Approach S20 az egész játék alatt elmenti az eredményeid.A játék végén elmentheted és visszanézheted a játékot vagy a Garmin Connect™ sport mobilalkalmazással letötlheed és megoszthatod barátaiddal.
Kapcsolódó óra Az Approach S20 okostelefonod, értesítéseid azonnal megjeleníti a csuklódon.Bluetooth technológiájának köszönhetően azonnal értesítést kapsz a várt emailekről vagy SMS-ekről a golfpályán is.Az óra segít elemezni, tanulmányozni és javítani az ütéseiden.Emellett összepárosítható a TruSwing™ (választható) alkalmazással, amellyel akár okostelefonon vagy tableten is azonnal látható az eredmény.
Egy óra a mindennapokra Ráadásul az Approach S20 az órát is mutatja, így a mindennapokban is viselheted!Erős óra, vízállósága 5 ATM (50 méter) és tevékenységfigyelőjének köszönhetően ösztönöz a mozgásra és egy egészségesebb életmód kialakítására. Emellett a gyaloglók számára hasznos, hogy az óra lépésszámlálója segítségével mérhetik a megtett távolságot.
A csomag tartalma - Approach S20 karóra
- Töltőkábel/adatátviteli kábel
- Használati utasítás
Technikai paraméterek Érzékelők : GPS
Kijelző mérete:23 x 23 mm
Képernyő felbontása: 128 x 128 pixel
Vastagság : 11,3 mm
Súly : 42,2 g
Akkumulátor: újratölthető lítium-ion akkumulátor
Vízhatlanság : 5 ATM
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE