Könnyű és vízhatlan, állítható kapucnival.

Sziklamászás, alpinizmus - SIMOND - ALPINISM LIGHT kabát SIMOND
Sziklamászás, alpinizmus - SIMOND

ALPINISM LIGHT kabát SIMOND

SIMOND
Hegymászóknak, sziklamászóknak és túrasízőknek. Könnyű, vízhatlan és légáteresztő kabát, ergonomikus szabású, mászáshoz praktikus, állítható kapucnijának köszönhetően a sisakot alá is veheti. Vízhatlan duplakocsis cipzár, nagy zsebek a mellkason,

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 39 990Ft 20 %

Minimum 31 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2017/01/19 Részére

** Ettől 2017/01/19 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2017/01/19 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2017/01/19 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2017/01/19 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8224158
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az anyag vízhatlansága Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb a nyomás értéke, annál magasabb fokú a szövet vízhatlansága. A 2000 mm-es vízhatlanság tehát azt jelenti, hogy az anyag kibírja a 2000 mm-es vízoszlop nyomását, ami nagyjából egy két órás zápornak felel meg). Anyaga 10000 mm-ig vízálló: magas szintű vízállóképesség.
A ruha vízhatlansága A ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (100 liter víz/ m²/ 4 óra). Ez a teszt egy nagy, hegyvidéki vihart szimulál. További információk a Novadry.com honlapon.
Az anyag légáteresztése Az összetevők légáteresztő képességének vizsgálatát RET párologtatási ellenállásának tesztelésével végezzük (a teszt az ISO 11092 szabványon alapul). Minél alacsonyabb értéket kapunk, annál több, testmozgás következtében felszabaduló vizet képes elpárologtatni a szövet, vagyis annál jobb a légáteresztő képessége.
RET<9 (Alpinism Light kabát) = fokozottan légáteresztő szövet / 912 = enyhén vagy nem légáteresztő szövet.
Az anyag légáteresztése Fő anyaga légáteresztő és emellett a hálós zsebbélés is hozzájárul a kellemes hőérzet kialakulásához, mert a fő anyagból lévő zsebbélésnél hatékonyabban vezeti ki a lecsapódó párát, ráadásul nyitott zsebekkel a kabát kiválóan szellőzik. Alul gumizsinórral és zsinórrögzítővel behúzható, az ujjak a csuklónál tépőzárral állíthatók, ezáltal szabályozható a levegő áramlása.
Zsebek A zsebeket úgy helyeztük el, hogy a kezek pihentetésére is alkalmasak legyenek, de a kabátra vett beülőben is használhatóak maradjanak. Belső cipzáras zseb.
Cipzárak A kabát fő cipzárja új generációs technológia: ugyanannyira vízálló, mint a klasszikus szilikonos cipzárak (ilyet használunk a zsebeken), ugyanakkor puhább anyagú, azaz jobban összenyomható szállításkor, tároláskor, és könnyebben nyitható/zárható (tartósabb használat). A duplakocsis cipzár révén beülővel is ideális. A cipzárhúzók kesztyűben is könnyen megfoghatók.
Kapucni A kapucni mérete kompatibilis a hegymászósisakokkal. Magassági és mélységi beállítások segítségével a fejhez alakítható. Félmerev ellenző segít a homlok és a szemek védelmét a káros sugárzástól. A gallér felhajtható, így jobban védi az arcot.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításhoz A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki.

Az „ABCDE” osztályzatok használatával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, melyek a legkevésbé terhelik a környezetet.

A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.

További információ: http://sustainability.decathlon.com/
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE