Allsix

allsix ball volley-ball decathlon

ALLSIX MEGSZÜLETETT A RÖPLABDA ÚJ MÁRKÁJA.

Minden történetnek van egy kezdete. A miénk lassan indult, egy mezzel, egy térdvédővel, egy pár cipővel és néhány labdával. A lehetőségek széles tárházának köszönhetően a röplabda sport is beszáll a játékba a Decathlonnál.

Paulo
RÖPLABDA TERMÉKMENEDZSER
Egy röplabda márka alapítása elengedhetetlen volt ahhoz, hogy hitelt adjunk ennek a sportnak a Decathlonnál és a márkának a röplabda világában. Az ALLSIX képviseli a sportágunk értékeit és kész arra, hogy társad legyen a játékok alatt.
paulo volley-ball allsix decathlon
player volley-ball ALLSIX decathlon
#1

A JÁTÉKOSOK
IGÉNYEIRE SZABVA

Világszerte 35 000 000 röplabda játékos van. Kezdők, akik most ismerkednek a sportággal, középhaladók, akik már ügyesen alkalmazzák a technikákat és haladó játékosok. Az igények számosak és eltérőek. Ezek megismerése a mi motivációnk. Megfigyelni, meghallgatni és kielégíteni a játékosok igényeit, ez az ambíciónk, ami a röplabda márkánk, az ALLSIX révén valósul meg.

players volley-ball ALLSIX decathlon
#2

KIPSTA UTÁN ALLSIX,
EGY KÖZÖS TÖREKVÉS

A röplabda több, mint egy sport a Decathlonnál. Szívügyünk volt a röplabda márkánk megalapítása a 2000 játékosból álló csapatunkkal. Egy új márkajelzés, mely tükrözi a sportunkat. Egy törekvés, mely előtérbe helyezi az új termékeket a játékosokra szabva. A következő lépés, melyet ezzel a csapattal és veletek szeretnénk megtenni: innovatív és technikai termékeket fejleszteni megfelelve a ti igényeiteknek.

player volley-ball ALLSIX decathlon
#3

ALLSIX,
EGY MÁRKA TÖRTÉNETE

A röplabda egy multinacionális sport. Számos országban népszerű, ahogy pl. Olaszországban is, ahonnan a márka nevének ötlete származik. Az "ALL" magára a csapatra, míg a "SIX" a 6 játékosra vonatkozik. Az ALLSIX elhivatott, hogy társatok legyen az első lépéseknél, ahogy a sokadik mérkőzésnél is. HAGYD, HOGY MEGGYŐZZÖN ÉS TÁRSAD LEGYEN AZ ÚJ RÖPLABDA MÁRKÁNK!

Stefania
Stefania
ONLINE KERESKEDELMI FELELŐS, OLASZORSZÁG
AZ ALLSIX NÉV KITALÁLÓJA
Az ALLSIX nevet a szenvedélyem a röplabda iránt és a benne szerzett tapasztalataim ihlették. Számomra a röplabda nem csak egy sport, hanem életforma is. A szenvedély, a csapatmunka, az erőfeszítés, mind olyan jellemző tényezők, melyeket nem csak a pályán, hanem a hétköznapokban is megtapasztalok. A röplabdában nem elég jónak lenni, egyedül nem is tudjuk ezt elérni. Csak együtt sikerülhet!

A TERMÉK, AMIRE IGAZÁN BÜSZKÉK VAGYUNK.

sawvolleyballallsix
Ez a labda ellenáll 7500 50km/h sebességű becsapódásnak.
reboundvolleyballallsix
Mérete és súlya megfelel a FIVB hivatalos szabványainak.
feathervolleyball
Súlya 260-280 g, mely megfelel a FIVB hivatalos szabványának.
ball de volley V900 FIVB ALLSIX decathlon

Elhivatott röplabdázó mérnökeink megalkották ezt a labdát, mely megfelel a Nemzetközi Röplabda Szövetség hivatalos szabványainak.

A 12 specális formájú panel szabályosabb gömb formát ad a labdának, így még ideálisabb edzésekhez és főként mérkőzésekhez. Hivatásunk, hogy megfeleljünk a játékosok igényeinek.

    Megnézem a terméket