Kitűnő ár/érték arány!

Kerékpár - BTWIN Kerékpározás - All Terrain 5 MTB külső gumi B'TWIN - Alkatrész, karbantartás
Kerékpár - BTWIN

All Terrain 5 Speed drótperemes MTB külső gumi / ETRTO 57-584, 27,5x2,2 B'TWIN

B'TWIN
Alkalomszerű és rendszeres MTB kerékpározáshoz vegyes terepre. Kitűnő ár/érték arány!
Decathlon
ig 5 290Ft %

Minimum

5 290Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
5 290Ft %
5 290Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8361096
TERMÉKELŐNYÖK
A talp kialakítása A bordázat kialakítása optimalizálja a kerék tapadását a vegyes talajon.
Strapabíró anyag A 27 TPI sűrűségű SKINWALL karkasz jó megerősítést ad a guminak.
Hatékonyság Széles futófelülete megbízható és kényelmes használatot biztosít.
Kompatibilitás 27,5"-os gumibelsőhöz és kerékhez.
Súly 695 g. Merev drótbetétes.
Víz- és porállóság Kizárólag gumibelsővel együtt rakható fel.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Használat
vegyes terepre
Gumi mérete
27,5x2,20
Perem:
merev.
ETRTO
50-584
TPI
27
Súly
1040 g
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A külső gumi kopásának mérése A gumi elhasználódásának illetve esetleges cseréjének megállapításához meg kell vizsgálni a futófelületet állapotát. Valójában a talajjal közvetlenül érintkező gumifelület az, ami meghatározza a kerékpár gumi hatékonyságát. A kerékpárgumi akkor használódott el, és akkor szorul cserére, ha a futófelület mintázata annyira megkopott, hogy a felső felülete eléri az oldalsó mintázat magasságát.
A külső gumi leszedése A külső gumi leszedéséhez teljesen eressze ki a levegőt a gumibelsőből. Ezután egy gumileszedő segítségével elkezdheti a gumi eltávolítását a felniről.
A külső gumi visszahelyezése A külső gumi visszahelyezéséhez először helyezze vissza a gumi egyik oldalát a felni alá. Ezután fújja fel kb. 30%-os mértékben a gumibelsőt, mielőtt visszahelyezi a felnire (az előzetes felfújás csökkenti a gumibelső becsípődésének esélyét). Ezt követően helyezze a másik oldalát a felnire a szeleppel szemben indulva. Mielőtt teljes mértékben felfújná a külső gumit, ellenőrizze, hogy a belső gumi ne csípődjön a külső gumi és a felni közé.
Hogyan kell megfelelően felfújni a külső gumit? Óvatosan fújja fel az abroncsot! Az ajánlott nyomás fel van tüntetve a külső gumi oldalfalán és a külső gumi webáruházban található termékleírásában. Minden kerékpározás előtt ellenőrizze a gumi megfelelő nyomását.
A szakértő tanácsa A külső gumi felfújásakor ügyeljen a megfelelő keréknyomásra, amelyet a talaj jellege, de különösképpen az időjárási viszonyok határoznak meg. Esős időben ne habozzon csökkenteni a nyomást, így megnő a kerék tapadása. Ezzel szemben száraz időben növelheti a nyomást.
ANYAGÖSSZETÉTEL
Tárolás A drótperemes külső gumit nem tanácsos összehajtani, mert megsérülhet a szerkezete. Ha tárolni szeretné, hagyja eredeti formájában.
Korlátozott felhasználás: Vegye figyelembe a nyomásra vonatkozóan feltüntetett adatokat!
utasítások A termékkel kapcsolatos további információkért, kérjük, olvassa el utasítások
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A különböző kritériumokat megkövelető legnagyobb nemzetközi márkák által igazolt és elismert Wheel Energy laboratórium: tapadás, ütéscsillapítás, kopásállóság, hosszú élettartam, teljesítmény.
Szakértőnk ajánlása A B'TWIN-nél a jövő abroncsát tervezzük:kutató- és fejlesztőmérnökeink a Lille-i nemzetközi központunkban (Franciaország) modellezik a terméket. A gumiköpenyt laboratóriumainkban teszteljük, majd professzionális kerékpáros csapatunk a gyakorlati tesztelést követően jóváhagyja a terméket, hogy az Ön számára kifogástalan minőséget tudjunk biztosítani. Ezt a know-how-t a "Designed in France" (Francia gyártmány) jelölés bizonyítja a Btwin termékskála termékein.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE
TOVÁBBI AJÁNLATUNK A TERMÉKHEZ

Ne feledje!