Ajándékozz sportot
egyetlen kártyával!

Milyen ajándékkártyát szeretnél?

Vásárolj online!

Digitális ajándékutalvány, amit a megrendelést követően e-mailben, PDF formátumban küldünk. Amennyiben jogi személyként szeretnél nagyobb mennyiségben ajándékkártyát vásárolni, kérjük vedd fel velünk a kapcsolatot az ajandekkartya@decathlon.com e-mail címen. Az online ajándékkártya a megrendelő és a címzett e-mail címére is küldhető, felhasználásakor pedig a kártyaszámot és a hozzá tartózó PIN kódot kell megadni. A PDF formátumú kártya kinyomtatásával fizikai ajándékként is használható. Vásárlási és felhasználási feltételei megegyeznek a klasszikus ajándékkártyával.
ajandekkartya

Üzleti ajándékkártya

Egy kártya számtalan igényre

Üzleti célok támogatására, munkavállalói juttatásként, sportkluboknak és iskoláknak is ajánljuk.

Megézem

Gyakran ismételt kérdések

Meddig tudom felhasználni a kártyámat?

A DECATHLON Ajándékkártya az aktiválástól számított két évig érvényes, érvényességi idő lejárta után a fennmaradó összeg nem téríthető vissza és az érvényességi időt nem áll módunkban meghosszabbítani.

Hol használható fel az ajándékkártya?

A DECATHLON Ajándékkártya a decathlon.hu honlapon, valamint Magyarországon és Európában található Decathlon áruházakban használható fel. Az ajándékkártya online felhasználása – amennyiben ezt a fizetési módot a rendszer felajánlja –, az ajándékkártya számának, illetve PIN kódjának megadásával történik.

A vásárlásomról tudok áfás számlát igényelni?

A Vásárló ellenőrzi a profiljához rögzített számlázási címet a rendelés leadása előtt, majd a Szolgáltató a megrendelésről kizárólag elektronikus számlát állít ki, melyet a Vásárló a megadott e-mail címére kap meg. A rendelés véglegesítését követően az adott rendelés vonatkozásában a számlázási adatokban változás nem eszközölhető.

Vállalatomnak is tudok ajándékkártyát biztosítani?

Jogi személyként ajándékkártya vásárlásra a jogi személy profiljából indított vásárlással, egyesével van lehetőségük a jelen fejezetben rögzített feltételek szerint. Felhívjuk jogi személyek figyelmét, hogy amennyiben nagyobb mennyiségben kívánnak ajándékkártyát harmadik személyek (pl. munkavállalók) részére vásárolni, úgy ezen igényüket az ajandekkartya@decathlon.com e-mail címen jelezzék

A Decathlon online ajándékkártya linkjét elküldhetem annak, akit szeretnék vele megajándékozni?

A DECATHLON Online Ajándékkártya linkjét elküldheted közvetlenül a megajándékozott személynek, de magadnak is, ha személyesen szeretnéd átadni a DECATHLON Ajándékkártyát.