Könnyen felállítható, lebontható. Tárolótér.

/common/3Dpictures/a/b0a9dc6ff24641d0abab4879e9d55668.zip/index.html

Air seconds 2 sátor, xl

Kempingezéshez, 2 személynek: nagy, könnyen felállítható és lebontható sátor tárolási lehetőséggel. Könnyen és gyorsan felállítható, lebontható. Nagyobb hálótérrel és tárolási lehetőséggel.

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8353346
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Rudazat, cövekek 3 rétegű felfújható boltívek: 1 TPU "légkamra", 1 cipzáros polietilén réteg és 1 boltívtartó.

Az 5 mm átmérőjű galvanizált acél cövekek nem görbülnek el.
Vízhatlanság Mindegyik Quechua sátrat laboratóriumban teszteltük: az EGÉSZ SÁTRAT 200 liter/h/m² (200 mm/h) vízzel, 4 órán keresztül teszteltük! A terméket terepen is teszteltük. (2000 mm-es PU bevonatú, dupla poliészter ponyva, 120 g/m²-es polietilén alj, hőragasztott szalaggal vízhatlanított varrások). A dupla rétegű ponyva alatti légáteresztő, poliészter légkamra megvéd a dupla fal belső oldalán lecsapódó vízcseppektől.
Méret és súly méret összehajtva 140 cm széles, 210 cm hosszú hálófülke.
Max. hasznos magasság: 100 cm.
Tárolótér: Max. 80 cm x max. 210 cm.
Tárolóhuzat: Hosszúság 60 cm / szélesség 26 cm / magasság 20 cm.
Súly: 4,7 kg
Bejárat/kijárat Oldalsó nyílás: Nagy, "D” alakú bejárat, 1 cipzárral: egy kézzel könnyen, gyorsan nyitható.
Felállítás/lebontás Gyorsan és könnyen felállítható, lebontható.
"Minden egyben" szerkezet egy felfújható rúddal. Miután a sátoraljat elhelyezte és rögzítette a sarkainál, már csak a rudat kell felfújnia kézi pumpával, mely külön kapható: 8243066 ).
Szellőzés 1 felső szellőzőnyílás, egy mesh ablak. 2 tér a dupla ponyva és a talaj között, mindkét oldalon, a hálófülke közepén, így rendszeresen cserélődik a levegő, a természetes páralecsapódás mértéke pedig minimálisra csökken.
Napvédelem A dupla ponyva 30-as védőfaktorú anyaga kiszűri az UV-sugarakat.
Figyelem: Nyitott sátorban jelentős lehet az UV-sugárzás: védje a bőrét!
Szélállás Minden sátrunkat szélalagútban, forgótálcán teszteljük, hogy a sátrak minden oldalát érje szél. A megfelelően felállított sátor kihúzott feszítőkötelekkel kb. 50 km/h-s talajmenti szélben is lakható. (6. szintű erősség)
Garancia Mindegyik sátrunkra 2 év garanciát vállalunk, rendeltetésszerű használat esetén (a garancia érvényesítéséhez szükség van a vásárlást igazoló blokkra vagy hűségkártyára). Bármilyen hiba esetén forduljon az Önhöz legközelebb eső Decathlon áruházhoz!
2 év garancia. A Decathlon műhelyeiben javítjuk a rudazatot, alkatrész kapható a sátorhoz.
Tárolóhelyek 2 tárolózseb a hálófülkében, 1 tárolótér.
Osztályzat a termékek környezeti terhelésének összehasonlításához A környezetre gyakorolt hatást a termék teljes élettartamára vonatkozóan, különböző mutatók alapján számoljuk ki. Az „ABCDE” osztályzatok alkalmazásával segítünk, hogy Ön egyszerűen kiválaszthassa egy termékcsoportból (pólók, nadrágok, hátizsákok, stb.) azokat, amelyek a legkevésbé terhelik a környezetet.
A Decathlon önként döntött úgy, hogy a környezeti terhelésről tájékoztatja vásárlóit.
Még több információ: http://sustainability.decathlon.com/
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Minden QUECHUA sátor vízhatlanságát 200 liter/h/m² (200 mm eső óránként) vízzel, 4 órán keresztül teszteltük. A vízoszlop-teszt (= mm schmerber) mindössze a szövet vízhatlanságának mérésére megfelelő. A teszteléssel kizárhatjuk a víz átszivárgását a varrásokon, a nyílásokon, a cipzárokon, a hajtókáknál. Szélállóság: minden sátrunkat szélalagútban, forgótálcán teszteljük, hogy a sátrak minden oldalát érje szél. Valós körülmények között végzett tesztek.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE