Még jobb szellőzés a pamut kényelmével!

Air + póló

fitneszhez (erősítő edzéshez). Nőies nyakkivágás, lenyűgöző minőség. Speciális szövet, eltávolítja a nedvességet a bőréről, száraz marad edzés közben.

 

Ref. : 8312876
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Melyek a slim torna és pilates póló előnyei? Mivel mind különbözőek vagyunk, a torna és pilates pólókat is kétféle szabással kínáljuk: slim és regular. A slim póló testhez álló szabásának és nőies, V-alakú nyakkivágásának köszönhetően kiemeli alakját. Hagyja, hogy természetes pamuttapintása és könnyű, légáteresztő anyag Önt is lenyűgözze! Kivételes kényelmet biztosít rendszeres, mérsékelt intenzitású fitneszedzéshez.
Melyek a torna és pilates póló előnyei? Könnyen kezelhető és tartós. Jól bírja a mosást, színe nem fakul ki, anyaga nem károsodik. Nagyon gyorsan szárad, vasalást nem igényel. Kedvenc viselete lesz sportoláshoz és a mindennapokban!
Termékek kialakítása tornához, pilates-hez A torna és pilates ruházati választékot közepes intenzitású, az egészség, az erőnlét megőrzése, és az alakformálás érdekében végzett, rendszeres tornához és pilates-hez terveztük (kímélő tornához, nyújtáshoz, izomerősítéshez és - feszesítéshez). A Domyos tervezőcsapata a ruházati választékot úgy alakította ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen. A termékeket használat közben teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE