Nagyon jó hőszabályozás.

Kerékpár ruházat és védőfelszerelés Kerékpár ruházat és védőfelszerelés - AEROFIT 700 fehér aláöltözet B'TWIN - Kerékpár - BTWIN
Kerékpár ruházat és védőfelszerelés

AEROFIT 700 fehér-kék rövid ujjú kerékpáros aláöltözet férfiaknak B'TWIN

B'TWIN
Intenzív kerékpározáshoz (alkalmanként 3 vagy több óra) hideg időben. A B'TWIN férfi aláöltözet véd a hidegtől. Az anyag magába szívja, majd kivezeti a nedvességet. A rugalmas Seamless anyag akadálymentes, szabad mozgást biztosít.
Méret

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 5 490Ft 18 %

Minimum 4 490Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől 2016/10/25 Részére

** Ettől 2016/10/24 Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók 2016/10/24 maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: 2016/10/25 Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: 2016/10/24 Érvényes a készlet erejéig.

 

Ref. : 8290486
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Légáteresztés Ha meg akarjuk tudni, hogy egy anyag mennyire légáteresztő, meg kell mérjük a párolgási ellenállását (ISO 11092 szabvány szerint végzett teszt).
Minél kisebb az ellenállás, annál könnyebben kivezeti az anyag a test által mozgás közben termelt párát, tehát annál kedvezőbb légáteresztési tulajdonsággal rendelkezik. Például: RET < 9 = rendkívül légáteresztő anyag.
Karbantartási tanácsok Mosógépben 30°C hőmérsékleten mosható, szintetikus programmal. Fordítsa ki a ruhadarabot! Kevés mosószert adagoljon! Ne használjon öblítőt! Vállfán szárítsa meleg, jól szellőző helyen. Szárítógépben nem szárítható. Vegytisztítása nem ajánlott. Ne használjon klórt.Ne helyezze radiátorra!
Termékteszt Lille város B'TWIN negyedében dolgozó tervezőcsapatunk folyamatos kutatásokat folytat kerékpáros vásárlóink kényelmének további növelése érdekében. Elszánt célkitűzésünk, hogy a felhasználók igényeinek megfelelően fejlesszük termékeinket, minél kényelmesebbé téve számukra a használatot. Ezt követően a terepen teszteljük a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy kizárólag a kerékpározási körülményekhez hasonló valós élethelyzetekben tudunk folyamatos fejlesztést végrehajtani.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
FDJ.fr kerékpáros csapata
Szakértőnk ajánlása Az FDJ. fr csapatának profi kerékpárosai fejlesztették és tesztelték.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE