Kísérje figyelemmel napi tevékenységeit és alvását

Activité Pop karóra

Egészséges szokások felvételéhez, az életritmusához mérten, stílusosan. A Pop tevékenységkövető karóra elemzi mozgását, és kijelzi azon adatokat, melyek alapján fejlődni, erősödni és formálódni tud.

 

Ref. : 8347239
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Mért értékek - Lépések: Megtett lépésszám
- Távolság: felhasználói profilon alapulva, a nagy pontosságért
- Kalória: A Health Mate alkalmazás kijelzi az anyagcsere miatt ésa mozgás miatt elégetett kalóriák számát
- Futás és úszás: Automatikus érzékelés. A Health Mate alkalmazás kijelzi a napi összegzést az időtartamról és a távolságról
- Úszás: 2015. április végétől elérhető funkció
- Alvás: Elalváshoz szükséges idő, időtartam, ciklusok
Határozza meg célját! Tűzzön ki maga elé napi célokat! A Health Mate alkalmazás tanácsai és javaslatai alapján valósítsa és haladja meg őket!
Optimalizálja alvását! Optimalizálja regenerációs idejét és kezdje napját úgy, hogy kellemes rezgésre ébred!
Mérje össze magát barátjaival! Hívja ki barátait, hogy együtt fejlődjenek! Hasonlítsák össze eredményeiket a heti összesítésben!
Francia elegancia Az Activité Pop karórát párizsi órásmesterek és tervezők csapata alkotta meg. Viselje minden nap, minden alkalomra az elegáns és fiatalos Activité Pop órát!
Menjen még messzebb! Legyen szó akár kocogásról, akár a busz után rohanásról, az Activité Pop automatikusan felismeri az intenzitásnövekedést és jegyzi a mozgást mint „futás”.
Merüljön el az úszásban! Az Activité Pop úszás közben észlel minden karcsapást, minden tempót, így megtekintheti fejlődési ütemét anélkül, hogy számolnia kellene a hosszokat!
Hogy ne bal lábbal keljen fel! Az Activité Pop automatikusan érzékeli, ha elalszik. Memóriájában rögzíti a mély és a felszínes alvási ciklusokat, hogy hányszor ébred fel éjszaka és az alvás teljes időtartamát.

Csendes ébresztés.
Állítsa be az ébresztést az alkalmazásban, és indítsa napját halk rezgéssel!
Takarítson meg időt és energiát! Az Activité Pop egyszerűen az okostelefonja órájával szinkronizálja magát, hogy mindig a pontos idő mutassa.

Időeltolódásban van egy hosszú repülés után? Nem kell fejben kiszámolnia a zónaidőt! Amikor leszáll a gépe, az Activité Pop automatikusan a helyi időt mutatja.

Mivel az Activité Pop karóra egy sztenderd gombelemmel működik, több mint 8 hónapig folyamatosan üzemel, így nincs szüksége hozzá kábelre vagy töltőre.
A csomag tartalma - Withings Activité Pop karóra szilikon szíjjal
- Szerszám: az elemcseréhez
- Elem: CR2025 gombelem
- Használati útmutató: FR/EN/DE/ES/IT
- ingyenes Health Mate alkalmazás: az ébresztő beállításához és a napi mozgási és alvási célkitűzések pontosításához. Egészségének 5 tényezőjét követheti segítségével: mozgás, alvás, testtömeg, szívtevékenység, környezet.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE