Cipzáros kulcszseb a mandzsettán.

Szabadidő ruházat, pilates eszközök, gyerekjáték Szabadidő ruházat, pilates eszközök, gyerekjáték - Active női kapucnis felső DOMYOS - Fitness - DOMYOS
Szabadidő ruházat, pilates eszközök, gyerekjáték

Active kapucnis, női, hosszú ujjú felső fitneszhez, bordó DOMYOS

DOMYOS
Alacsony és közepes intenzitású fitneszedzéshez. Hosszú ujjú, kapucnis felső pamut-viszkóz-elasztán anyagból: lágy esésű és nőies, divatos megjelenést biztosít edzés előtt, közben és után.

 

Ref. : 8367282
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az Active termékek kialakítása Az Active ruházati választékot közepes intenzitású, az egészség, az erőnlét megőrzése, és az alakformálás érdekében végzett, rendszeres fitneszedzéshez terveztük (kímélő tornához, nyújtáshoz, izomerősítéshez és - feszesítéshez). A Domyos tervezőcsapata a ruházati választékot úgy alakította ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen. A termékeket használat közben teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE