Légáteresztés és a pamut kényelme!

Felnött fitnesz ruha, cipő, tartozék Felnött fitnesz ruha, cipő, tartozék - Active mintás póló fitneszhez DOMYOS - Fitness - DOMYOS
Felnött fitnesz ruha, cipő, tartozék

Active regular mikroperforált mintás férfi póló fitneszhez, sötétkék DOMYOS

DOMYOS
Alacsony és közepes intenzitású fitneszedzéshez. Póló könnyű, légáteresztő, mikroperforált, strapabíró pamut anyagból, mely felszívja és kivezeti a nedvességet. Egyenes, regular szabás és kerek nyakkivágás.

 

Ref. : 8366150
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az Active termékek kialakítása Az Active ruházati választékot közepes intenzitású, az egészség, az erőnlét megőrzése, és az alakformálás érdekében végzett, rendszeres fitneszedzéshez terveztük (kímélő tornához, nyújtáshoz, izomerősítéshez és - feszesítéshez). A Domyos tervezőcsapata a ruházati választékot úgy alakította ki, hogy kényelmes és légáteresztő legyen. A termékeket használat közben teszteltük, és a vásárlói vélemények alapján folyamatosan fejlesztjük.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Szakértőnk ajánlása Mosási próbáknak vetettük alá, hogy teszteljük szín- és formatartását. Ezek a független laboratóriumban végzett rendszeres tesztek garantálják minőségi követelményeink megvalósulását.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE