Tartós és praktikus,17 L-es hátizsák.

Táskák Táska, bőrönd - Abeona piros hátizsák, 17 l NEWFEEL - Táska, bőrönd
Táskák

Abeona piros hátizsák, 17 l NEWFEEL

NEWFEEL
Személyes tárgyak és a sportfelszerelés egyszerű szállításához, mindennapos használatra. Praktikus és tartós táskára van szüksége? Ez a 17 l-es hátizsák pont Önnek való! Széles nyílással rendelkező főrekesz (A4-es), cipzáras zseb elöl. Állítható, szivacsozott vállpántok.

Szín : Gránátvörös

 

Ref. : 8281573
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Használat közben végzett tesztek Minden táska és bőrönd tesztelt használat közben életszerű helyzetekben. A használati tesztek során a termékek vizsgálatára NEWFEEL-től független személyeket alkalmaztunk, hogy azokat teszteljék, fejlesszék és jóváhagyják.
Laboratóriumban végzett tesztek Laboratóriumainkban extrém körülményeket reprodukálunk, hogy az anyag, varrás, illesztés, és műanyag alkatrészek ellenállását tesztelni tudjuk. Ezek a tesztek lehetővé teszik a két éves garanciát.
Hogyan mérhető a Newfeel táskák és bőröndök űrtartalma? Az űrtartalmat standard módszerrel mérjük: Kis méretű labdákat alkalmazunk, hogy a fő rekeszt és az egyes zsebeket kitöltsük. Majd eltávolítjuk a labdákat egy mérő tartályba, amely a tömeget liter mértékegységben is megadja.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE