Praktikus: könnyen összehajtható.

AB 220 hasizom-erősítő gép

Az egyenes és ferde hasizom rendszeres, célzott erősítéshez. Praktikus: könnyen összehajtható termék védőszőnyeggel.

 

Ref. : 8215201
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A hasizom-erősítő gép jótékony hatásai A hasizom-erősítő géppel erősíthető a teljes hasizom, annak felső, alsó és oldalsó része. Számos jótékony hatással rendelkezik: feszesíti a hasat, karcsúsít, erősíti a derekat.
Milyen használatra milyen terméket válasszak? Két kérdésre kell válaszolnia: Statikus vagy dinamikus edzést szeretne végezni? Milyen az edzettségi szintje? A dinamikus, felüléssel végzett edzés célja a hasizmok növelése, míg a statikus, hídtartással végzett edzés feszesíti a belső szerveket tartó mélyizmokat és kíméli a derekat. Az AB220 a rendszeres, dinamikus edzéshez ideális. Beépített szőnyeggel és párnázott fejtámasszal rendelkezik.
A helyes testtartás Koncentráljon a hasizom folyamatos feszítésére és a tarkó, a derék valamint a teljes hasi rész feszesen tartására! Nem a mozdulat hossza számít: inkább rövidebb úton, de jól kontroláltan mozogjon! Ehhez a padló és a test által bezárt szög kicsi, a hasizmok pedig feszesek legyenek (videók)! A hátproblémákkal küzdők kevésbé terheljék magukat!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE