Teszteld
és vedd meg később!

Mit jelent mindez a Decathlonnál?

Megadjuk neked a lehetőséget, hogy terepen próbáld ki termékeinket, mielőtt azokat megvennéd. Egy hét áll rendelkezésedre, hogy megbizonyosodj arról, hogy a termék valóban neked való-e.

Hogyan működik?

A teszt bárki számára elérhető, aki már rendelkezik Decathlon profillal. Ha még nem regisztráltál nálunk, akár most is megteheted. Szolgáltatásunk budaörsi és soroksári áruházukban érhető el jelenleg.

Válogass legnépszerűbb tesztelhető termékeink közül!

Az alább felsoroltakon túl még több termék vár áruházainkban, a lovaglás, fitnesz, vadászat, ütős, gördülő és vízi sportjainkon!

Gyakran ismételt kérdések

Kell fizetnem a tesztelésért?

Nem, ez a szolgáltatás ingyenes, csak Decathlon profilra van szükség hozzá.

Megtarthatom a terméket, ha bevált?

Minden esetben vissza kell hoznod hozzánk a terméket, hogy megszüntessük a tesztet és megvehesd.

Mi történik a termékkel, ha visszaviszem?

Ha nem vált be a használata során, visszavesszük és állapotának függvényében új esélyt kap.

Mi történik, ha a termék megrongálódott a használat közben?

A termékeket eredeti állapotában, tisztán, megkímélve várjuk vissza. Ha nem rendeltetésszerű használatból ered a kár, a javítás költsége sajnos rád hárul.

Minden terméket tesztelhetek?

A szolgáltatás csak személyesen, áruházainkban elérhető, online nem tudsz terméket tesztelésre rendelni. Az áruházban "Teszteld és vedd meg később!" címkével jelöljük azokat a termékeket, amelyek részt vesznek a szolgáltatásban. A termékek köre készlet elérhetőségtől függően változhat.

Kíváncsi vagyok a részletes felhasználási feltételekre!

Olvasd el a részletes felhasználási feltételeinket!

Felmerült még benned kérdés?

Írd meg nekünk e-mailben (ugyfelszolgalat@decathlon.com) , érdeklődj telefonon (06 1 920 10 20) vagy keresd munkatársainkat soroksári és budaörsi áruházainkban.

Mit jelent mindez a Decathlonnál?

Soroksári és budaörsi áruházunkban megadjuk neked a lehetőséget, hogy terepen próbáld ki termékeinket, mielőtt azokat megvennéd. Egy hét áll rendelkezésedre, hogy megbizonyosodj arról, hogy a termék valóban neked való-e.