Indul az őszi versenyszezon
reflektorfényben az intenzív futócipőink
Kiprun KS 900 futócipő

Kényelem, stabilitás és kivételes könnyedség: a KS 900 túllépi a határait, és új távlatokat fedez fel. Ez a páratlan párnázottságú cipő lehetővé teszi, hogy minden távot teljesíts, akár versenyen, akár edzésen.

Kiprun KD 800 futócipő

Versenyzésre született, győzelemre tervezve. Kifejezetten pálya vagy intervallum edzésekhez, a KIPRUN KD800 ideális cipő az 5 km, 10 km és félmaratonhoz. Ultra-light technológiának köszönhetően a jelenlegi KIPRUN termékcsalád legkönnyebb modellje.

Reflektorfényben az új Kiprun modellek

Az őszi futószezon kezdetével újabb Kiprun modellek érkeznek a Decathlon áruházaiba. Leteszteltük az új Kiprun KS900 és KD800-as modelleket. Olvasd el!

Kiprun KD 900x futócipő

Olyan cipőt keresel, amelyben túlléphetsz a határaidon? A pebax® habszivacsnak és a karbonlemeznek köszönhetően a KD900X hihetetlen energia-visszaadást nyújt, hogy tartósan gyorsulj és fejlődj.

 

Női futócipők

Kényelem, stabilitás és könnyedség. A KS900 túllépi a határait és új távlatokat nyit meg előtted. Ez a páratlanul párnázott cipő lehetővé teszi, hogy minden távot teljesíts legyen szó edzésről vagy versenyről. Az új MFOAM technológiával felszerelt, méhsejtes habszivacs puhává és kényelmessé teszi a KS900-at. A cipő úgy lett kifejlesztve, hogy minden egyes lépés során garantálja a jólétedet és korlátozza az izületekre gyakorolt hatásokat. Így nem kell választanod a kényelem és a teljesítmény között.

Férfi futócipők

Több száz futó visszajelzései alapján és a Decathlon cipőipari részlegének mérnökeivel együtt tervezett cipő az új szövetségesed a legjobb teljesítményed eléréséhez. Fürge, kényelmes és légies, a KS900 nem hagy esélyt az előtted álló falaknak!


Sportoljma.hu

Reflektorfényben az új Kiprun modellek

Az őszi futószezon kezdetével újabb Kiprun modellek érkeznek a Decathlon áruházaiba. Leteszteltük az új Kiprun KS900 és KD800-as modelleket. Olvasd el!

Elolvasom

Futóruházat tavaszra és nyárra

A legfontosabb eszköz a futáshoz nyilvánvalóan a cipő, de a ruházatunk megválasztásával is befolyásolni tudjuk a futás alatt szerzett élményünket. A nyár közeledtével jó ha tudtok róla, hogy milyen újdonságokat talált ki számotokra a Kalenji, illetve a Kiprun fejlesztéssel foglalkozó csapata.

Elolvasom

Összenyomható pohár futáshoz

Ha már voltál városi futóversenyen, gondolom egyszerű felidézned a frissítőpontok élményét: sörpadokra kihelyezett víz, izotóniás ital egyszer használatos műanyag pohárban. Átfurakodsz az asztalok előtt vergődő tömegen, felkapsz egy teli poharat, megiszod a felét, a többit magadra öntöd, majd egy elegáns mozdulattal jó esetben az út szélén található kukába dobod. A pohár nettó használati ideje kb. fél perc.

Elolvasom