Három nap, egy ajánlat
2023. március 24-26.
Vásárlás

Ajándékozz, hogy megajándékozhassunk!

Készülj velünk Húsvétra, hogy mi is meglephessünk Téged! A vásárolt ajándékkártyád értékének 10%-át visszakapod, egy 3 hónapig érvényes online ajándékkártyán.
Az ajánlat bárki számára elérhető, aki rendelkezik Decathlon profillal.

Hogyan vehetsz részt online?

Kihagyhatatlan lehetőség 2023. március 24-26. között.

Sikeres vásárlás esetén, a promóció ideje alatt megvásárolt ajándékkártyád értékének 10%-át visszakapod egy 3 hónapig érvényes online ajándékkártyán.<br><br>A promóció befejezését követő <b>7 napon belül, tehát 2023. április 2-áig</a></b> a regisztrált e-mail címre küldjük ki az ajándékodat!
3. ÉRKEZIK AZ AJÁNDÉK
Sikeres vásárlás esetén, a promóció ideje alatt megvásárolt ajándékkártyád értékének 10%-át visszakapod egy 3 hónapig érvényes online ajándékkártyán.

A promóció befejezését követő 7 napon belül, tehát 2023. április 2-áig a regisztrált e-mail címre küldjük ki az ajándékodat!
Őrizd meg a vásárlást igazoló elektronikus számlát.<br><br>Az ajánlatban való részvétel elengedhetetlen feltétele, hogy rendelkezz Decathlon profillal.
4. MIRE FIGYELJ?
Őrizd meg a vásárlást igazoló elektronikus számlát.

Az ajánlatban való részvétel elengedhetetlen feltétele, hogy rendelkezz Decathlon profillal.
 

Hogyan vehetsz részt áruházainkban?

Kihagyhatatlan lehetőség 2023. március 24-26. között.

Sikeres vásárlás esetén, a promóció ideje alatt megvásárolt ajándékkártyád értékének 10%-át visszakapod egy 3 hónapig érvényes online ajándékkártyán.<br><br>A promóció befejezését követő <b>7 napon belül, tehát 2023. április 2-áig</a></b>  a regisztrált e-mail címre küldjük ki az ajándékodat!
3. ÉRKEZIK AZ AJÁNDÉK
Sikeres vásárlás esetén, a promóció ideje alatt megvásárolt ajándékkártyád értékének 10%-át visszakapod egy 3 hónapig érvényes online ajándékkártyán.

A promóció befejezését követő 7 napon belül, tehát 2023. április 2-áig a regisztrált e-mail címre küldjük ki az ajándékodat!
Őrizd meg a vásárlást igazoló bizonylatot.<br><br>Az ajánlatban való részvétel elengedhetetlen feltétele, hogy rendelkezz Decathlon profillal és használd fizetéskor.
4. MIRE FIGYELJ?
Őrizd meg a vásárlást igazoló bizonylatot.

Az ajánlatban való részvétel elengedhetetlen feltétele, hogy rendelkezz Decathlon profillal és használd fizetéskor.
 

További kérdésed van? Itt választ találsz!

Hogyan vehetek részt a promócióban, ajánlatban?

Az ajánlat bárki számára elérhető, aki legalább egy darab 20.000 Ft értékű ajándékkártyát vásárol webshopunkban vagy bármelyik áruházunkban 2023. március 24-26. között és a vásárlás során használja a Decathlon profilját.

Mit kapok ajándékba?

Abban az esetben ha 20.000 Ft vagy afeletti értékű ajándékkártyát vásárolsz, visszakapod a vásárolt ajándékkártyád értékének 10%-át egy 3 hónapig érvényes Decathlon online ajándékkártyán.

Hogyan és mikor kapom meg az online ajándékkártyát?

A promóció befejezését követő 7 napon belül, tehát 2023. április 2-áig a Decathlon profilban regisztrált e-mail címre küldjük ki az online ajándékkártyát.

Meddig érvényes a promóció keretein belül kapott online ajándékkártya?

A feltöltés/aktiválás napjától számítva 3 hónapig érvényesek. Jelen esetben a kiküldés napjától. Kiküldési időszak: 2023. március 27 - április 2.

Meddig tart az ajánlat, promóció?

2023. március 24-26. között érvényes ajánlatunk, így ebben az időszakban vásárolt 20.000 Ft vagy nagyobb értékű ajándékkártya vásárlása esetén jár az utólag elektronikusan kiküldésre kerülő három hónapig érvényes online ajándékkártya.

Miért őrizzem meg a blokkot vagy az elektronikus számlát?

Fontos számunkra minden vásárlónk elégedettsége, így felmerülő probléma esetén a vásárlást igazoló bizonylat ellenében tudunk segíteni. Például, ha megfelelő részvétel esetén nem érkezne meg 7 napon belül az elektronikusan kiküldött online ajándékkártya.

Mi a teendő, ha nem kaptam meg április 2-áig az ígért online ajándékkártya?

Amennyiben a részvételhez szükséges minden feltétel teljesült, tehát 20.000 Ft vagy magasabb értékű ajándékkártya vásárlás történt 2023. március 24-26. között és használva lett a Decathlon hűségkártya a vásárlás során, viszont nem érkezett meg 2023. április 2-áig az ígért online ajándékkártyád, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot az ajandekkartya@decathlon.com e-mail címen keresztül.

Hogyan használhatom fel az ajándékba kapott online ajándékkártyámat?

Az online (digitális) formátumú ajándékkártya felhasználása a termékek online – amennyiben ezt a fizetési módot a rendszer felajánlja - vagy áruházban történő kifizetésekor az ajándékkártya számának, illetve PIN kódjának megadásával történik. Az online (digitális) ajándékkártya felhasználható az áruházakban digitálisan bemutatva vagy kinyomtatva is.

Van lehetőség a vásárlástól való elállásra?

Online vásárolt ajándékkártyákra vonatkozó elállási jogra a Webáruház általános szerződési feltételek az irányadók.

Felmerült még benned kérdés?

Írj nekünk e-mailt ajandekkartya@decathlon.com vagy ugyfelszolgalat@decathlon.hu címre vagy kérdezd munkatársainkat áruházainkban!