Női kerékpárok minden terepre

31 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás
 

női kerékpár, kerékpár nőknek

 

A NŐI KERÉKPÁR JELLEMZŐI

Vannak akik azt gondolják, egy női kerékpár semmiben nem különbözik a férfitől, esetleg a színe más. Korábban elterjedtek az alacsony vázas MTB kerékpárok nőknek, de minden egyéb alkatrészei megegyeztek a magasépítésűvel.
Egy női biciklinek azonban több ponton is alkalmazkodnia kell a nők testfelépítéséhez, morfológiájához.
A hölgyeknek általában rövidebbek a lábszáraik, szélesebb a csípőjük, kecsesebb testűek a férfiaknál. Tehát a kerékpárnak illeszkednie kell testük arányaihoz.

A NYERG TULAJDONSÁGAI
A női kerépárok speciális női nyereggel vannak felszerelve. Mivel a hölgyek medencéje szélesebb, szélesebb nyerget igényelnek, mely formája jól illeszkedik a női medence morfológiájához.
Általában 0,5 vagy 1 cm-rel magasabb a nyereg orra és gélesek, hogy hosszabb kerékpározáshoz is kényelmesek legyenek. Ahhoz, hogy kényelmesen ülj a kerékpáron elengedhetetlen a komfortos nyereg.

FELHASZNÁLÁSON ALAPULÓ RÉSZLETEK
A felhasználás célja erősen befolyásolja, milyen kerékpárra van szükséged. Ha azért bringáznál, hogy jobban érezd magad, megőrizd az egészséged, rövidebb kerékpárt válassz, amelyen nem kell nagyon előre dőlnöd.
Ha pedig a kondíciód megőrzésén túl fontos a teljesítmény növelése, hosszabb kerékpárt válassz, melyen az ülés pozíció lehetővé teszi a intenzív tekerést.
A vékony gumiabroncsok gördülési ellenállása kisebb, de a tapadásuk is. Akkor válaszd, ha nem térsz le az aszfaltról. A ballonosabb, mintás gumik előnye pedig földútón, erdei ösvényeken érezhető. Gondolj a kiegészítőkre, ha mindennapos közlekedésre használod a sárvédő alapfelszereltség, egy kosár alkalmas bevásárlásokhoz, túráknál pedig kisebb nagyobb váztáskákra lehet szükséged. 
Egyre többet használunk GPS, aktivitást mérő applikációkat, melyhez a mobileszköznek a kormányon kell lennie, arra alkalmas konzollal.

VÁSÁROLJ NŐI KERÉKPÁRT A DECATHLONNÁL
A Decathlon széles választékot nyújt női kerékpárokból is. Női MTB, országútitrekking-, városi- vagy összehajtható kerékpárok közül is válogathatsz. Ergonómia, kezelhetőség, biztonság, stabilitás és persze színek melyek kifejezik személyiséged. Válassz színben hozzáillő női kerékpáros ruházatot és kiegészítőket így igazán trendi kerákpáros leszel.