18
Termék Termék -

4-8 személyes sátor

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás

A felfújható sátrak új technológiával készülnek. A sátor merevítését biztosító felfújható boltívek rendkívül strapabíróak. Ezek a sátrak a levegővel telt részeknek köszönhetően sokkal tágasabbak, mint a többi sátor. Speciális, felfújható kialakításuk révén ellenállnak az erős szélnek (60km/h) és hatékonyabban védnek az erős záporoktól, mint a hagyományos sátrak. 

Egyes sátrak Fresh&Black technológiával készülnek. Az ezzel az eljárással készült sátrak anyaga megakadályozza, hogy átjussanak rajta a napsugarak, így véd a tűző nap fényétől és a hőségtől. Aludjon jobban és pihenje ki magát alaposan, mielőtt folytatja a utat!

A Decathlon kínálatában számos 4-8 személyes sátor közül választhat és bízunk benne, hogy segítségünkkel könnyedén megtalálja az Ön számára ideális modellt. A kényelmes alvás érdekében igény szerint vásárolhat 1-4 hálófülkés, kisebb és nagyobb méretű sátrat. A nappali a sátor közepén található. A kisebb sátrakban lévő nappali alkalmas arra, hogy ott egyenek és le tudjanak ülni, de nem lehet bennük felállni. A 4-8 személyes sátrak nappalija elég magas ahhoz, hogy fel lehessen bennük állni. Ideális arra, hogy itt reggelizzenek és vacsorázzanak és rossz idő esetén védelmet nyújtson. Ezek a családi sátrak strapabíróak, könnyűek és praktikusak; könnyen beleférnek a csomagtartóba a többi kempingfelszerelés mellé.

A klasszikus szerkezetű Arpenaz sátrakkal már 24990,- Ft ártól elmehetnek kempingezni négyesben. Hálófülke és nappali található bennük, ahol ülve lehet enni. Speciális, rudas kialakításuk révén már ketten is könnyen összeszerelhetik. Ezek a modellek mind dupla ponyvás tetővel rendelkeznek, mely védelmet nyújt a páralecsapódástól. A sátor jó rögzítéséhez ne húzza meg túl erősen a feszítőköteleket, amikor a cövekekkel a talajhoz rögzíti. A sátor alja megakadályozza a víz bejutását eső esetén. Az ablakok jó szellőzést biztosítanak.