17
Termék Termék -

Sátor 2-3 főnek

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás

A Quechua emblematikus 2 másodperces sátor minimális idő alatt felállítható és lebontható. Egy ember által is könnyedén felállítható. Az 1-, 2- és 3 személyes, 2 másodperces sátrak egyszerre biztosítanak ideális nagyságú életteret és gyors össze- és szétszerelést. A klasszikus megoldások kedvelőinek továbbra is elérhetőek a hagyományos, ízekre szedett rudakból álló sátrak. 

A klasszikus szerkezetű Arpenaz sátrakkal már 6990,- Ft ártól elmehetnek kempingezni ketten!  Speciális, rudas kialakításuk révén egyedül is könnyen felállíthatók. Önhordó sátor, ami azt jelenti, hogy szélcsendes időben cövekek nélkül is stabilan tart, könnyen szállítható összerakott állapotban ius. A sátor jó rögzítéséhez ne húzza meg túl erősen a feszítőköteleket, amikor a cövekekkel a talajhoz rögzíti.

 

A felfújható sátrak új technológiával készülnek. A sátor merevítését biztosító felfújható boltívek rendkívül strapabíróak. Ezek a sátrak a levegővel telt részeknek köszönhetően sokkal tágasabbak, mint a klasszikus szerkezetű sátrak. Ellenállnak az erős szélnek (60km/h) és hatékonyabban védnek az erős záporoktól, mint a hagyományos sátrak. 

Egyes sátrak Fresh&Black technológiával készülnek. Az ezzel az eljárással készült sátrak anyaga megakadályozza, hogy átjussanak rajta a napsugarak, így véd a tűző nap fényétől és a hőségtől. Aludjon jobban és pihenje ki magát alaposan, mielőtt folytatja a utat!