Síkabát

142 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás
 

Síkabát, sídzseki, síruházat

 

KABÁTOK ÉS TOLLKABÁTOK TÉLI SPORTOK SZERELMESEINEK
A téli nyaralásunkat általában síkabátban töltjük. A téli sportokra tervezett ruházatok megvédenek a hidegtől és a hózárporoktól. Minden modell egyedi szabással készült ezért talán többet is fel kell próbálnod, hogy a legmegfelelőbbet válaszd.

MELEG ÉS KÖNNYŰ SÍKABÁTOK
Jó hőszigelető képességgel rendelkező, újrahasznosított vatelin bélésű vagy tollal töltött kabátaink megkötik a levegőt, és védenek a hideg ellen. A méret akkor megfelelő, ha becipzározott állapotban, a karjaidat elől keresztezve a kabát nem túl feszes és nem is túl bő, simul a felsőtesteden.
FÉRFINŐI és GYEREK SÍKABÁTainK  is követik a divat új trendjeit valamint a felhasználók igényeit. Mivel legtöbbet sínadrággal hordjuk őket, színben is biztosan találsz összepasszolót. A saját márkás Wedze vagy Dreamscape modelljeink mellett fedezd fel a  FUNDANGO SÍKABÁTOKAT IS.

KABÁT, ANORÁK VAGY OVERÁL
Gyerek választékunkban több anorákot is találsz. A hagyományos kabát és az anorák közötti különbség a szabás. Az anorákok derékig érnek és általában gumis az aljuk, így megfogják az alulról érkező nedvességet, port, havat. Érdemes ezt választani a pályán kívül, sétálni a faluban, karácsonyi vásárokon a hangulatos sétálóutcákon. Válassz hozzá megfelelő hótaposót vagy túracipőt téli túrázáshoz, melyek melegen tartják a lábadat a legzordabb hidegben is. Praktikus megoldás külön síkabát és sínadrág helyett a kezeslábas. Nálunk minden Gyerek síoverál ugyanolyan technikai tulajdonásággal rendelkezik, mint egyéb síruházataink, a lavina jeladón kívül.

BIZTONSÁG ÉS VÍZÁLLÓSÁG
Kínálatunkban találsz RECCO-rendszerű terméket, mely segít a lavinaáldozatok felkutatásában. Ezt akkor javasoljuk, ha szeretsz freeride-olni és gyakran tévedsz szűzhavas lejtőkre. 
Termékeink eltérően 3000 mm-től akár 15000 mm-es vízoszlop megtartásáig is képesek. A vízállóságért felelős membránt viszont ápolni kell, ne felejts el impregnáló mosószert is vásárolni, ha ilyen kabátot viselsz.