Súlyzó, súlyszett, rúd, tárcsa

42 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás

Súlyzós edzés


A súlyzós edzés napjaink egyik legelterjedtebb mozgásformája. Fitness termek tucatjai nyíltak az elmúlt években hazánkban, rengeteg választási lehetőséget hagyva a sportolni vágyóknak. Ám sokaknak nincs ideje vagy lehetősége látogatni a fitnesz termeket. A Decathlon erre kínál remek alternatívát azzal, hogy lehetővé teszi, hogy otthon közel azonos edzés munkát tudjunk végezni. A Decathlon testépítés és cross training márkája a Corength kifejezetten otthoni használatra fejleszti súlyzóit, súly szettjeit így elérhetővé téve a sportolás örömét a lehető legtöbb ember számára. Kínálatunkban megtalálhatóak súly készletek, egykezes súlyzók, súlyzórudak és hozzájuk tartozó súlytárcsák egyaránt. Továbbá nagy sikernek örvend és több teremben is megtalálható az innovációs tárcsa rögzítő gyűrűnk is.

Súlyzókészlet

Ha nem szeretnéd külön összeválogatni a súlytárcsákat és rudakat, mi összeállítjuk neked előre. Súlyzókészleteink között megtalálhatóak olyan szettek, melyekkel több gyakorlatot is gond nélkül kivitelzhetsz és garantáltan minden izmodat megedzheted, legyen célod izomépítés, erősítés, robbanékonyságfejlesztés vagy csupán a mozgás öröme. Kézi súlyzóra vagy kétkezes súlyzóra van szükséged? Vagy mind a kettőre? Tekintsd meg kínálatunkat és válaszd a számodra legmegfelelőbb készletet.

Súlyzórúd

A Domyos kínálatában elérhetőek francia -, egyenes -, kalapács fogásos és egykezes súlyrudak is melyekhez te választhatod ki, hogy milyen súlyzótárcsát szeretnél. Cross traininghez válaszd súlyemelőrúdjainkat és az azokhoz passzoló gumis tárcsákat.

Súlyzótárcsa

Termék portfóliónkban 3 féle tárcsa található. Az öntött vas fém tárcsáink, melyek belső átmérője 28 mm és 0,5 kg, 1 kg, 2 kg, 5 kg, 10 kg, és 20 kg-os méretekben érhető el. Választható továbbá gumírozott fém súly is mely kalakítása lehetővé teszi a kényelmes fogást és csupán a súlytárcsával is gyakorlatok teljes tárházát tudod végrehajtani. Végül bumper tárcsáink, amelyeket kifejezetten cross traininget űzőknek ajánlunk, ezek belső átmérője 50 mm, mely tökéletesen passzol súlyemelőrúdjainkhoz. Végül ne felejtsd el a tárcsa rögzítőket melyek két méretben is kaphatóak.

Vásárlás

Találd meg számodra legmegfelelőbb megoldást! Alaposan mérd fel, hogy milyen a számodra legjobb ár - érték arányban megfelelő opció.