Gumiszalag, gumipánt

22 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás

Gumiszalag


Az edzőtermi illetve otthoni edzés mára egyik kihagyhatatlan eszköze lett a gumikötél mellyel, sokszínű edzés munkát lehet végezni legyen célod feszesítés, izomtömeg növelés vagy más funkcionális fejlődés. Rendkívül praktikus hiszen más súlyos ellenállással szemben a gumikötél könnyen szállítható, kis helyen elfér és rendkívül praktikus. A Decathlon Domyos, Nyamba és Corength márkájú fitness szalagjai több erősségű ellenállással kaphatóak, így erőszintedtől és gyakorlataidtól függően válogathatsz. Mini band gumi szalag szettünk továbbra is elérhető, melyben 3 különböző ellenállással rendelkező gumipánt is megtalálható. Az edzőszalag használata során az ellenállás progresszíven változtatható, szemben a kézi súlyzókkal végzett mozgással. Így egyszerre növelhető az erő, a gyorsaság és a teljesítmény, ráadásul az ízületeket kímélő módon.

Hogyan válassz gumiszalagot?

Erőszintedtől függően más-más edzőpántra lehet szükséged és különböző feladatokhoz is lehet, hogy eltérő ellenállsú kötélre lesz igényed az edzéshez. Nagyon fontos, hogy ismerkedj meg a gyakorlatok helyes kivitelezésével mielőtt nekifogsz az edzésnek. Elasztikus anyagának köszönhetően más és más nyúlást más és más izom munkával lehet elérni.

MIÉRT HATÉKONY AZ ELLENÁLLÁSSAL VALÓ EDZÉS?

A gumipántok használata növeli a hatékonyságot, kíméli az ízületeket.Az ellenállás a teljes gyakorlat során fokozatos marad: a mozdulat elején minimális, majd minél jobban nyújtod, annál nagyobb lesz az ellenállás. Feszesítsd az izmaid és növeld az edzések hatását úgy, hogy a pántok hosszát,a mozdulatok teljességét és az edzés intenzitását váltogatod.

MILYEN GYAKORLATOK VÉGEZHETŐeK gumikötéllel?

Tanácsok kezdőknek

Tanácsok haladóknak