Fitneszlabda és pumpa

9 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás

Fitneszlabda


A fitball vagy más néven gimnasztikai labda egy rendkívül sokoldalú eszköz, mely nem csak erősítésre, de gyógytornára is alkalma,s emellett pedig alkalomadtán ha ülő munkát végzel nagyon jót tesz az izmaidnak, ha egy kis időt fitness labdán ülve dolgozol. Az ülés az egyik legegészségtelenebb testhelyzet amelyet egy ember huzamosabb időre fel tud venni. Ha néhányszor meghatározott időre átülsz munka közben egy fitneszlabdára a hát, a láb és a felsőtest izmai azonnal tónusba kerülnek, hiszen folyamatosan egy helyben kell tartani a pozíciódat, így az egyensúlyérzék mellett olyan mély izmok is dolgoznak, melyek másképpen nem kapnának megfelelő ingert. Otthoni edzésekhez remek társ, hiszen rengeteg gyakorlatot lehet vele végrehajtani, illetve több féle edzéshez is kiváló.

Edzés fitness labdával

A pilates labda amellett hogy önmagában is egy remek eszköz, könnyedén tudod színesíteni vele edzéseid, hiszen a vele végzett gyakorlatok közben, több izmot és képességedet is fejlesztheted egy időben, hiszen folyamatos stabilizációra törekszik a tested.

Melyik méretet válaszd?

Sissel márkájú tornalabdáink három különböző méretben kaphatóak: 155 és 160 cm-es magasság között válaszd az 55 cm-es modellünket, 165 és 180 cm testmagasság esetén az optimális méret a 65 cm átmérőjű, ennél nagyobb magasság esetén pedig a 75 cm-es labdánk lesz a számodra megfelelő. Vásárlás előtt jól gondold át, hogy milyen gyakorlatokra szeretnéd használni a labdát és az alapján válaszd ki a számodra legjobb ár - érték arányú lasztit. Annak érdekében, hogy otthon is megfelelő nyomáson tud tartani a labdát, fedezd fel pumpa kínálatunkat is.

Tippek edzéshez