Elliptikus tréner

5 Termék Termék

rendezés


Elliptikus tréner


Az elliptikus trainer népszerű fitneszgép azok körében, akik ízületi problémákkal küzdenek. Ennek a fitnesz gépnek tréner használatával sokkal kisebb terhelés helyeződik például a térdre, mint egy futópad, vagy egy szobabicikli használata közben. Az elliptikus trénerrel a test egyik része sem marad ki! A pedálok hajtásával dolgoznak a combok, a farizmok és a vádlik; közben a karokat húzva dolgoznak a kar, a váll és a mellizmok. Még egy aduász: a gép mozgása miatt mindenképp egyenesen tartja a hátat (egy jó pont a hátfájósoknál), és így segíti a hasizmok természetes megfeszülését. Az egyik legkedveltebb kardió gép, mellyel könnyedén lehet kalóriát égetni miközben pedáljai kötött ellipszis pályán forgonak. Elliptikus trainereink a legkülönbözőbb árakon elérhetőek.

Hogyan válassz ellipszis trénert?

Az ellipszis trainer kiválasztásánál több szempontot is figyelembe kell venni. Először is győződjünk meg róla, hogy hova szeretnénk a kardió gépet elhelyezni. Bizonyosodjunk meg róla, hogy nem fog bennünket semmi zavarni a mozgásban, illetve arról, hogy nincsen semmilyen balesetveszélyes tárgy a közelben. Mérjük le, hogy mekkora terület áll a rendelkezésünkre. Tűzzünk ki magunk elé egy célt, hogy hetente hányszor és mennyi ideig szeretnénk edzeni az eszközön. Hasonlítsunk össze több eszközt, hogy melyikben, milyen funkciók találhatóak. Zsírégetés és fogyás esetén előnyös ha található a gépben beépített pulzusmérő, kalória számláló, illetve több féle edzés program is szükséges lehet a megfelelő edzéshez. A Decathlon Domyos márkájú gépei különböző árkategóri alapján különböző funkciókkal rendelkeznek, melyekkel különböző hatásokat lehet elérni.

MILYEN ELŐNYÖKKEL JÁR AZ ELLIPTIKUS Trainer HASZNÁLATA?

Az elliptikus tréner használata nagyon jót tesz a szív-és érrendszernek. Segítségével rázkódás nélkül fejlesztheted az állóképességedet, feszesítheted a teljes testedet. A szív- és érrendszer, a tüdőkapacitás és az állóképesség erősítéséhez, az izmok, a csontok és az általános egészségügyi állapot javításához a WHO legalább, heti 2 és fél óra közepesen intenzív kardió edzést javasol.

Vásárlás

Miután kiválasztottad a számodra ár - érték arányban legmegfelelőbb crosstrainert , válaszd ki, hogy milyen formában kívánod megvásárolni és eljuttatni otthonodba. Megvásárolhatod a legközelebbi Decathlon áruházban, ott kérheted házhozszállítással, vagy rendeld meg online és válaszd a számodra legkényelmesebb szállítási módot.