Futópad, gyaloglópad

8 Termék Termék

rendezés


Futópad


A futás napjaink egyik legelterjedtebb mozgásformája, mely a legtöbb ember számára elérhető. Szabadtéri sport lévén rendkívül ki vannak téve a sportolók az időjárás viszontagságainak, illetve nem mindenhol áll rendelkezésre megfelelő környezet a futás sportot űzők számára. A futópadok alternatívát nyújtanak a futás szerelmeseinek és lehetővé teszik, hogy nyugodt környezetben, otthon is űzhető legyen ez a remek sport. Kompakt futógépeink kis helyen elférnek, így a hosszú kilométereket megteheted akár egy sarokban is.

Hogyan válasszunk futópadot?

Választáskor nagyon sok tényezőt figyelembe kell venni ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra legmegfelelőbb gépet. Először is győződjünk meg arról, hogy hova szeretnénk majd elhelyezni. Alaposan mérlegeljük, hogy semmilyen zavaró vagy balesetveszélyes tárgy, berendezés ne legyen a helyszínen. Fontos, hogy a futógép alá válasszunk megfelelő szőnyeget, hogy ne sérüljön a padló burkolata otthonunkban. Vegyük figyelembe a futófelület méreteit, hogy milyen szögben állítható és milyen max sebességet képes a futógép produkálni. Ezen felül fontos, hogy hány fajta és milyen edzésprogram választható a konzolon. Továbbá ellenőrizzük a kardió eszköz különböző funkcióit, fontos lehet, hogy milyen applikációkkal kompatibilisek, milyen beépített teljesítmény mérésekre van lehetőség. Tudatos edzésnél hasznos lehet, ha a gép tartalmaz beépítet és megbízható pulzusmérőt. Végső soron ne érjen bennünket meglepetésként, hogy milyen rezgéscsillapítás van beépítve a gépbe, illetve mekkora hanggal jár annak működése és a rajta való edzés. Elérhető már összecsukható modellünk is, melyet könnyedén elrakhatsz ha nincs rá szükséged. Kínálatunkban minden árban megtalálhatóak elektromos futógépek.

Edzés

Sokan zsírégetéshez és fogyáshoz választják otthoni kardió gépeinket, mások teljesítménynövelésre, ugyan akkor sokan csupán a mozgás örömért. Kínálatunkban megtalálható DOMYOS futópadjaink közül biztosan megtalálod a neked legmegfelelőbb gépet.

Vásárlás

Miután kiválasztottad a számodra ár-érték arányban legmegfelelőbb padot, válaszd ki, hogy milyen formában kívánod megvásárolni és eljuttatni otthonodba. Megvásárolhatod a legközelebbi Decathlon áruházban, ott kérheted házhozszállítással, vagy megrendelheted online.