Elektromos kerékpár

22 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás

 

Elektromos kerékpár, elektromos rásegítésű kerékpár

 

A Decathlon elektromos kerékpárjai pedelec kerékpárnak minősülnek. A pedelec egy olyan elektromos bicikli amelynek a motorja csak pedálozás közben ad le nyomatékot. A Decathlon e-bike választékában többféle elektromos rásegítésű kerékpár is megtalálható: városi, trekking, mountain bike és összecsukható elektromos kerékpár

 2020 őszén az Innovációs és Technológiai Minisztérium pályázatot hirdetett, állami támogatással megvásárolható elektromos kerékpárokra. A pályázati feltételek között szerepel, hogy kerékpárnak pedálszenzoros vagy nyomatékszenzoros rásegítéssel kell rendelkezniük. A választékunkban lévő elektromos kerékpárok árai megfelelnek a pályázatban meghatározott eladási árnak. 

Mivel a pályázat célja az autóval munkába járók kerékpárra váltásának ösztönzése azt javasoljuk, hogy erre a felhasználásra városi-, trekking vagy összecsukható e-kerékpárt válassz. Ezeknek a felszereltsége és vázgeometriája komfortosabb közlekedést nyújtanak a mountain bike-okénál.

 

Elektromos kerékpár alkatrészek

 

Az e kerékpárok esetében is hasonlóan fontos a karbantartás mint a rásegítés nélküli társaiknál. Érdemes évente egyszer átvizsgáltatni a Decathlon áruházakban működő műhelyeink valamelyikével. A Decathlon elektromos kerékpárjaihoz alkatrészek, valamint pót akkumulátor és töltő is rendelhetőek. Az elektromos kerékpárok akkumulátorának és motorjának teljesítménye függ a felhasználás módjától. Például a Btwin elektromos összecsukható kerékpár rövidebb hatótávval rendelkezik mint a Rockrider elektromos mountain bike-ok. Ezért, ugyanúgy mint a hagyományos kerékpárok esetében, az e bike típusát is célszerű a felhasználási célnak megfelelően kiválasztani.

 

Találd meg a számodra legmegfelelőbb elektromos kerékpárt széles választékunkból!