Trekking kerékpár, túrakerékpár

24 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás
 

trekking kerékpár, túrakerékpár, kiránduló kerékpár

 

KERÉKPÁRTÚRA, EGY SPORT MINDENKINEK!

Szeretnél a barátaiddal, családoddal aktív pihenést tölteni a szabadban vagy felfedezni új vidékeket? Egy trekking kerékpárra lesz szükséged!
Riverside kerékpárral kényelmesen tekerhetsz aszfalton vagy földúton, közben pedig gyönyörködhetsz a panorámában szereteiddel. Könnyú túrakerékpárok kényelmes geometriával, egytányéros hajtóművel az egyszerű kezelhetőség érdekében.

Nem tudod hol kellene kezdeni? Íme néhány ötlet:

1. Velencei-tó kör (33km)

Nagyobb tavaink közül ez a legrövidebb kör Magyarországon. Gyerekekkel is teljesíthető fél napos program, de a sok látnivaló miatt akár hosszabb is lehet. 
Pákoznál egy rövid, de hirtelen emelkedőn kívül nem kell szintre számítani. Ugyanitt illetve a Dinnyés és Pákozd közötti úton kell forgalomra számítani.

2. Tisza-tó kör (70 & 95 km)

Családoknak a rövidebb kört javasoljuk, mert végig autósforgalomtól mentes kerékpárúton biciklizhetünk a táj pedig gyönyörű. A strandokon végig haladva töbször is lehetőségünk van megállni egy-egy frissítőre,
a déli oldalon számítani kell arra, hogy egy hosszabb szakaszon csak a végtelennek tűnő töltésen haladunk megállók nélkül. 
A sportosabb ambíciókkal érkezők viszont Tiszafürednél ne Poroszló felé vegyék az irányt, hanem irány Tiszabábolna. Errefelé megszűnik a kerékpárút és főútvonalon vagy földúton közlekedünk.

3. Balaton kör (206 km)

Hallottál már a Balaton kiskörről? Ha úgy érzed még nem készültél fel egy több mint kétszáz kilométeres kerékpár túrára, ezt az utat neked találták ki. Mindent megkapsz, amit a Balaton szépsége nyújthat, Tihany, Balatonfüred, komp, balatoni strandok.
Szántós és Tihany között "rövidít" az út, itt figyelj a komp menetrendjére. 
Ha viszont több napos bringatúrát tervezel, akár 3-4 napot is eltölthetsz azzal, hogy körbe kerékpározod a Balatont. Ebben az esetben már érdemes nem csak a Riverside, hanem az Elops Hoprider modelljeinket is megnézned. 
Ezek a kerékpárok erősebb vázra épültek, hogy a teherhordásban is partnerek legyenek. Kifejezetten olyan túrakerékpárok, amelyekre többféle táskát is rögzíthetsz, ötvözik a városi- és túrakerékpárosok elvárásait.