Gyerek kerékpár, futóbicikli

47 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás
 

FUTÓBICIKLI, FUTÓKERÉKPÁR, TRICIKLI

 

MILYEN TANULÓ KERÉKPÁRT VÁLASSZAK 4 ÉVES KORIG?

SMOBY TRICIKLI: A 3 kerekű kerékpár a legbiztonságosabb választás. Ezzel az eszközzel felfedezhető a kerékpározás élménye. A tolókar használatával a szülő által, az első kerékhajtással a gyermek önállóan, az egyensúly elvesztése nélkül. A Decathlon választékában nem található fából készült tricikli vagy felnőtt tricikli, csak gyerek Smoby modellek. A francia székhelyű Smoby kifejezetten gyerek- és tanulókerékpárokra specializálódott, így bátran ajánljuk termékeit főként beltéri használatra. Különböző színekben választható a kislányok és kisfúik tetszése szerint.

DECATHLON FUTÓBICIKLI: A Btwin által gyártott futóbiciklinek nincsenek pedáljai, kifejezetten az egyensúlyozás elsajátítására tervezték, melyet a tanulási folyamat második fázísában, 2 éves kortól tudnak leginkább felfedezni a gyerkőcök. A Btwin Runride 500, 520 és 900 modelljeink fékkarral is fel vannak szerelve, mellyel a sebesség feletti kontrollt is megtanulhatják legfiatalabb sportolóink. Többféle szín közül választhatnak lányok és fiúk, mint pl. piros, fekete, rózsaszín vagy fehér, fából készült nincs a választékban. Amint kialakult a gyermek egyensúly érzéke, készen áll arra, hogy a pedálozást is megismerje egy 14 colos kerékpáron. 

14 colos KERÉKPÁR: A 14" a felni átmérőre értendő. Ezek a legkisebb gyerek kerékpárok kínálatunkban. Egy ilyen kerékpárral, magabiztos egyensúllyal nehéz lesz megállítani, ha szereti a sebességet. Kényelmes megoldás a családnak ha sétálni szeretnének. Meg kell bizonyosodni arról, hogy meg van a kellő testmagasság, de ahogy nő a kicsi, a nyereg és a kormány magassága állítható. A Btwin ebben a kategóriában még több színt kínál lányoknak, fiúknak, különböző grafikai elemekkel. A pótkerék tartozék, de gondoskodj a védőfelszerelésről is,  hogy egyre magabiztosabb legyen napról napra.

Saját márkás Btwin kerékpárjainkhoz, futóbiciklinkhez pótalkatrész is elérhető (pl. első vagy hátsó kerék) alkatrész beszerezéséhez fordulj áruházi kollégáinkhoz.