594 Termék -

Tenisz, squash, tollaslabda

Vásárlóink kedvence

Vásárlóink kedvence
Legjobbra értékelt
Ár (növekvő)
Ár (csökkenő)
A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás
Vissza a listához
Termékek összehasonlítása

TENISZ, SQUASH, TOLLAS SURFOOTER


A tenisz hazánk egyik legkedveltebb ütős sport játéka, éppen ezért kiemelt figyelmet kap a Decathlon kínálatában. Akár nyáron, akár télen űzi a sportot, megtalálja nálunk a szükséges ruházatot és kiegészítőket. Teniszcipőinkből létezik a legkisebbek számára tépőzáras és fűzős típus egyaránt, nem hagy nyomot, így a tornaterembe szervezett edzéseken is megállja a helyét. All court-re és salak pályára is biztosítunk megfelelő modelt. A teniszütőknél legkisebbektől a felnőttekig mindenki talál a magasságához/stílusához megfelelő ütőt. Ha a húrozás játék során megsérül, áruházainkban tudnak segíteni a cserében, és néhány nap leforgása új húrral kaphatja vissza ütőjét a leadott áruházban. Egyes teniszlabdáinkat idén a Play&Stay program keretein belül is használják, de rangos tenisztornákon is játszanak Artengo labdákkal.

A fallabda, vagy közismertebb nevén squash megoldást nyújt azoknak a sportolóknak, akik télen sem szeretnék elhagyni a rövidszárú nadrágot és pólót. Fallabda ütőink közül mindenki megtalálja a saját stílusának megfelelő ütőt áruházaink polcain és online. A kezdőknek vagy alkalmi játékosoknak ajánljuk az alumínium fallabda ütőket, míg a rendszeresen játszó sportolóknak inkább a grafit ütőket javasoljuk. Squash cipőink nem hagynak nyomot a pályán, jól tapadnak, és olyan megerősítéssel rendelkeznek, amelyek bírják az intezív meccseket is. Ha megvan a helyszín, a partner, a ruházat és az ütő, már csak egy squash labdára van szükség, és mehet is a játék.

A tollaslabda mindenki számára ismert és kedvelt sport. Ha nincs a közelben tollaslabda pálya sincs semmi baj, hiszen már léteznek könnyen, percek alatt felállítható tollaslabda hálók, amellyel bárki kialakíthatja saját pályáját a szabadban. Természetesen itt is megtalálja mindenki korától és tudásától függetlenül a legmegfelelőbb tollaslada ütőt és hozzá a tollaslabdát. Aki pedig a beltéri játékot preferálja a szabad levegő helyett, azok is megtalálják a számukra legideálisabb tollaslabda cipőt.