12 Termék -

Pontymatrac, halmérleg, szák

Ár (növekvő)

Vásárlóink kedvence
Legjobbra értékelt
Ár (növekvő)
Ár (csökkenő)
A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás
Vissza a listához
Termékek összehasonlítása

A horgászat sport, mely a természetet kiemelt tiszteletben tartja, már nem a halak konyhapultra kerülése a cél, hanem az intenzív horgászélmény megszerzése. A fogás mennyisége növeli az élményt, de ennek eléréséhez a halakat sporttársként kell kezelni, vigyázni kell rájuk, majd vissza kell engedni őket éltető elemükbe, a vízbe.

A kapitális példányok szákba terelése nagyméretű bojlis merítőkkel történik, melyek sűrű szövése nem sértheti fel a halat és erős anyagának köszönhetően nem okoz problémát a hal matracra segítése sem.

A modern horgászatban elvárás a hal testi épségének védelme. Amíg a hal a parton tartózkodik, addig halmatracra vagy halbölcsőbe kell tartani, így védve bőrét a sérülésektől, ütődésektől.

A horgász sport egyik mérőszáma a kifogott hal tömege, a horgász folyamatosan igyekszik megdönteni saját és mások rekordjait. Ehhez pontos adatokkal kell rendelkeznie, amit megfelelően nagy halmérteggel és mérlegelő felszereléssel tud lemérni. A fogás fotózása is a matrac felett történik, majd a mérlegelést követően a matracról engedik vissza a halat a vízbe.