14 Termék -

Horgászfelszerelés szállítása, tárolása

Vásárlóink kedvence

Vásárlóink kedvence
Legjobbra értékelt
Ár (növekvő)
Ár (csökkenő)
A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás
Vissza a listához
Termékek összehasonlítása

A modern pontyhorgászat eszközigénye igen magas: a botok és orsók mellett bottartók, szerelékek, csalik és rengeteg egyéb kiegészítő szükséges a fogás biztosítására. Egy jól felkészült horgászt nem ér váratlanul semmilyen szituáció, mindig van nála tartalák felszerelés, amit a helyzet függvényében elővesz a horgásztáskából. Folyamatosan alkalmazkodni tud a változó környezethez, így mindig képes kapáshoz jutni. A speciális felszerelés szállításas és tárolása speciális táskát igényel, ezeknek a táskáknak az egyedi fejlesztése a Caperlan fontos célja. 

A bottartó hátizsákok egy új generációja jelenik meg a Caperlan bojlis botzsákoknál, hiszen ezeknek a nagyon hosszú és sérülékeny pálcáknak és az orsónak strapabíró, szivacsozott védőtokra van szüksége. Emellett a táskákba ernyőt, a szákot és sok kiegészítőt is bele lehet pakolni.

Többnapos horgásztúrára nem elég csak felszerelést vinni, több réteg ruha, enni és innivaló is szükséges a horgászoknak. A nagyméretű horgász utazótáskák és hátizsákok a horgászdivatnak megfelelően a természet színeiben kaphatók.

A felszerelés szállításának igényeire tervezett táskák sok apró zsebbel vannak ellátva, melyek mérete a tárolandó eszközöknek megfelelő, így minden felszerelést el lehet bennük csomagolni, szortíroni. A jó horgász rendben tartja a felszerelését, külön előketartót, ólmosdobozt és csalistáskát használ.