Szűrés eredménye
143
Termék Termék -

Lovaglás, lovasfelszerelés, lófelszerelés | Decathlon

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás
Vissza a listához
Termékek összehasonlítása

Lovaglás, lovasfelszerelés, lófelszerelés


A lovaglás hazánkban is egyre népszerűbb. A Decathlon célja elérhetővé tenni a sportolás örömét a legtöbb ember számára. Ezért, legyen szó hobbilovaglásról, tereplovaglásról, vagy akár versenyzésről, nálunk a legjobb ár-érték arányú termékekkel találkozhatnak a vásárlók. A Fouganza márka az első tíz évében a kezdő lovasokra helyezte a hangsúlyt. Rengetegen vásárolják meg nálunk az első kobakot, gerincvédőt, lovaglócipőt, lábszárvédőt, lovaglónadrágot, lovaglókesztyűt, lovaglópálcát. Kobakjaink, és gerincvédőink európai szabványnak megfelelően gyártják és tesztelik, hogy tökéletes védelmet nyújtsanak.

Ma már ugyanolyan fontos vásárlói rétegnek tekintjük a haladó lovasokat és a versenyzőket is. Azon dolgozunk, hogy azok is megtalálják nálunk a megfelelő termékeket, akik minden nap lovagolnak. Szeretnénk, ha a kezdő felszerelések után az első lófelszereléseket is nálunk szereznék be a lovasok, majd később a komolyabbakat is, ezért több árkategóriában gyártunk termékeket a kezdőtől egészen a rendszeres, napi szintű felhasználásra szánt darabokig. Egyre több gyermek indul ügyességi versenyeken, már nekik is sokan vásárolnak versenyfelszerelést, nálunk ez is elérhetőbb áron kapható.

Lovas ruházatunk egész évben hordható, valamint szezonális termékekből áll. Minden évszakra igyekszünk a legmegfelelőbb technikai ruházatot kialakítani, így termékeinket viselve télen sem fáznak a lovasok, és nyáron is sokkal viselhetőbb a hőség. Gyermekeknek, nőknek és férfiaknak egyaránt készítünk színes szetteket, melyek harmonizálnak lófelszereléseinkkel. Akár téli lovasruházat, meleg lovaglókabát, átmeneti dzseki, lovasmellény, vízálló lovaglónadrág vagy praktikus téli kiegészítők, akár nyári vékony, légáteresztő technikai ruházat, nálunk biztosan megtalálja a megfelelőt.

De nem csak lovasfelszerelést, ruházatot, hanem már a lófelszereléseket is megtalálják nálunk a vásárlók. Lóápoló termékeink immár egytől egyig rendelkeznek a szükséges NÉBIH engedélyekkel, így a patazsír, sörényfény, lósampon mellett a teljes korábbi jól ismert választék újra elérhető. Legyen szó kötőfékről, kantárról, zabláról, nyeregről, nyeregfelszerelésről, nyeregalátétről, nyeregemelőről, futószárazó eszközökről, lábvédőről, lótakaróról, érdemes végigböngészni online kínálatunkat, ahol a teljes termékválaszték mindig elérhető. Nyergeinket öt munkanapig van lehetőség kipróbálni, a részletekről további információt áruházainkban lehet kérni. A nyeregalátétek, kötőfékek, lótakarók személyre szabását, hímzését pedig regionális műhelyünkben végzik a kollégák.