Fitnesz ruházat

391 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás

Szabadidő ruházat


Szabadidős, vagy fitnesz tevékenységhez szívesebb húzunk kényelmes szabadidő ruhát. Ezeknél a ruháknál fontos, hogy mivel testmozgást végzünk benne, jól szellőzzenek, ugyan akkor, ha arra van szükségünk melegen tartanak. Vehetünk külön női szabadidő felsőt, vagy férfi szabadidő felsőt, ezekhez passzoló női szabadidő nadrág, vagy férfi szabadidő nadrágot.

Testépítés és Cross training ruházat

Testépítésehez, és cross traininghez, vagy funkcionális edzéshez is más-más öltözék, cipő szükséges. Cross nadrágokon a combnál és a sípcsontnál egy plusz rátét erősíti a nadrágot, ezáltal véd a rúd dörzsolésétől a súlyemelő gyakorlatok közben. Nem elhanyagolható a viselet légáteresztő képessége, és ezzel az izzadtságelvezető képessége, száradási ideje. Egy súlyemelő cipőnél fontos a stabilitás, cross cipőnél emellett fontos, a cipő talpának kialakítása is.

NŐI KARDIÓ RUHÁZAT, CIPŐ

Amikor fitnesz ruházatot választunk, nem mindig a technikaiságot helyezzük előtérbe. Nőként leginkább az érdekel minket, milyen színe, milyen mintázata, milyen szabása van egy adott ruhadarabnak. Ám nem szabad elhagyagolni az anyag minőségét sem, hiszen lehet, hogy egy nadrág nagyon tetszik, jó a szabása, színe, de lehet, hogy amikor leguggolsz benne, áttetszővé válik, és mindenki megmondja, milyen alsóneműt húztál aznap. A Domyos női kardió nadrágjai megfelelnek ennek a követelménynek, így fesztelenül csinálhatsz bármilyen gyakorlatot. Ha nőként rendszeresen sportolsz, tudod, hogy szükséged van egy jó sportmelltartóra, ami persze amellett, hogy passzol a többi cuccodhoz, kényelmes, jól tart, és megfelelő rázkódásvédelmet nyúlt. Attól függően, hogy milyen mozgásformát végzel, mást kell kibírnia egy sportmelltartónak. Páldául jógázáshoz, súlyzózáshoz, sétáláshoz elég egy könnyebb darab, hiszen nincs komoly rázkódásnak kitéve itt a test. Viszont a kardió edzésekhez, tánchoz már komolyabb sportmelltartót kell választani, vastagabb pánttal. Aerobikhoz pedig kifejezetten olyat kell választani, ami a komolyabb megterhelést is bírja. Fitnesz felső kiválasztásakor ugyan úgy figyelünk a színre, fazonra, és itt a legfontosabb a megfelelő izzadság elvezetés és a gyors száradás.

FÉRFI KARDIÓ RUHÁZAT, CIPŐ

A kardió viselet kiválasztásakor a technikai tulajdonságok a legmeghatározóbbak. A megfelelő izzadtság elvezetés, és gyors száradás, meghatározó indok lehet egy edzőruha kiválasztásakor, főleg ha egy adott sportág űzése közben megizzad az ember. Ezeket a szempontokat előtérbe helyeztve alkotta meg a Domyos kardió edzéshez ajánlott ruháit.