Kézi súlyzó

19 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás

Kézi súlyzó


Az egyik legsokoldalúbb edzéseszköz az egykezes kézi súlyzó. Gyakorlatok végtelen tárházát lehet velük végrehajtani és minden izomcsoportot meg lehet vele edzeni. Ugyan úgy alkalmas koncentrált gyakorlatokhoz mint teljes testes funkcionális gyakorlatokhoz. A Decathlon kínálatában többféle változata is elérhető, legyen szó testépítésről, pilatesről, zsírégetésről, alakformálásról vagy cross trainingről, itt megtalálod a számodra legalkalmasabb eszközt. A Decathlon Domyos, Nyamba és Corength fitnesz márkái minden edzéshez biztosítják a megfelelő felszerelést, hogy otthon is teljes edzés munkát tudj végezni.

Alakformálás

Nyamba márkájú alakformáláshoz javasolt kézisúlyai színes gumi borítással rendelkeznek és elérhetőek 0,5 kg; 1 kg; 1,5 kg; 2 kg; 3 kg és 5 kilogrammos változatban. Egy csomag tartalma két darab egykezes súly.

Cross training

Hatszögletű kézisúlyzóinkat tervező csapatunk kifejezetten cross traininghez tervezte. Sokoldalú súlyzók testépítéshez és funkcionális gyakorlatokhoz (pl.: fekvőtámasz). Hatszögletű formája miatt stabil. Strapabíró gumi borításának köszönhetően biztonságos megoldás otthonába. Elérhető 2,5 kg; 5 kg; 7,5 kg; 10 kb; 15 kg és 22,5 kg-os méretben.

Testépítés

Tervező csapatunk és edzőink által tervezett súlyzókészlet, otthoni használatra. Ideális számos gyakorlathoz, kezdők számára is, a bicepsz, a tricepsz, a delta- és a mellizom erősítéséhez. A bőröndnek köszönhetően könnyebb tárolni. Amennyiben egy darabos szettre lenne szükséged válaszd a 10 kg-os készletünket.