Felszerelés otthoni edzéshez

42 Termék Termék

rendezés

A terméket hozzáadtuk
Termékek összehasonlítása (0/5)
Megnyitás
Nincs összehasonlítható termék
Az összehasonlítás listája megtelt. Kérjük, töröljön egy terméket.
Eltávolítás

Otthoni edzés


Elsőre nem gondolnánk, de otthonunkban is rengeteg és sokszínű mozgásfomát tudunk gyakorolni. Annak ellenére, hogy sokunk nem rendelkezik edzőtermi méretekkel otthon. Így is gyakorlatok teljes tárháza áll a rendelkezésünkre legyen szó, alakformálásról, kardióról, vagy erősítés- izomtömeg építésről. Tekintsd meg kínáltunkban otthoni edzéshez tervezett gumipántjainkat, súlyzóinkat, kardiógépeinket és fitneszgépeinket!

Torna otthon

Alakformáláshoz és átmozgatáshoz pilates és jóga felszereléseink remek lehetőségeket biztosítanak, melyeket otthonodban is könnyedén tudsz használni. Akár kezdő vagy, akár haladó, nálunk olyan eszközök állhatnak a rendelkezésedre, melyekkel sokkal színesebbé teheted edzéseidet az otthonodban. Egy jó szőnyeg elengedhetetlen, hiszen több olyan gyakorlat is van, melyeket nem lehet kemény talajon elvégezni, mint például a hasizomerősítő gyakorlatokat. Az egyik legkedveltebb és legsokoldalúbb edzéseszköz a gumipánt, amivel minden oldalról megdolgoztathatod far és lábizmaid, valamint a felsőtest minden izmát. A jóga az egyik legkönyedebben végezhető sport otthondoban, hiszen egy matrac segítségével akár pár négyzetméteren, teljes testünket aktivizálni tudjuk. Amennyiben nincs ötleted, hogyan vágj bele, tekintsd meg bloggcikkjeinket, ahol férfi és női tornázni vágyóknak is tippekkel és gyakorlatokkal segítünk, hogy formába lendülhessenek!

Súlyzós edzés otthon

Súlyzóinkkal és fitneszgépeinkkel akár otthon is leedzheted konditermi edzéseid. Súlyainkkal, súlyzóinkkal és súlyszettjeinkkel változatossan és teljesértékűen megedzheted minden izmodat. Így legyen célod a tömegelés, szintentartás, akár szállkásodás, nem kell aggódnod azon, hogy zárva van a terem. Melledzésedet teljesértékűn el tudod végezni a fekvenyomó pad és egykezes valamint kétkezes súlyzóink segítségével. Bicepsz és tricepsz edzéseid egykezes súlyzóink, valamint egyenes és francia rúdjaink segítségével tovább szinesítheted. Kombinált edzőgépeink rendkívül praktikusak, férfi és női testépítőknek is gyakorlatok tárházát teszik elérhetővé. Otthoni edzéseszközeinkkel nem fog problémát jelenteni, hogy a testi-, lelki fejlődésed otthonodban is garantálva legyen.

Otthoni kardiógépek

Futással vagy evezéssel tartanád formában magad otthondoban? Erre is van lehetőséged. Kardió edzéseidet akár 2 négyzetméteren is elvégezheted, hiszen kínálatunkban megtalálhatóak futógépek, eliptikus trénerek, evezőpadok, és szobakerékpárok is. Fitneszgépeinken különféle edzésporgarmok közül választhatsz.

Boxzsákok

Amennyiben küzdősportokat űzöl és úgy érzed, otthonodban nem tudsz teljesértékű edzéseket végezni, tekintsd meg boxzsákjainkat, melyekkel otthonodba varázsolhatod az edzőtermet. Kínálatunkban megtalálhatóak boxkörték, boxzsákok valamint az ezek fellfüggesztéséhez szükséges állványok, felfüggesztések is.