Napvédő és melegít!

Szörfözés Szörf, bodyboard, sárkány - 900 UV-szűrő szörfpoló TRIBORD - Szörf kiegészítők
Szörfözés

900 UV-szűrő és hőszigetelő hosszú ujjú női szörfpóló, fekete TRIBORD

TRIBORD
Szörfözéshez, a nap elleni védelemre. 22°C-nál melegebb vízben.Intenzív használatra. Akár 3 óra használatra (hővédelem) A hosszú ujjú, UV-szűrő női póló véd a naptól, még a vízben is, és véd a deszkával való érintkezéskor keletkező kidörzsölődéstől. A polár bélés révén melegebb.

Kérjük, válasszon méretet

Kérjük, válasszon méretet

Decathlon

ig 4 990Ft %

Minimum 4 990Ft**

DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Áruházi készletinformáció

Ettől Részére

** Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
** Akciók maximum A készlet erejéig

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.

* Eladási ár

* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
** Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8356764
TERMÉKELŐNYÖK
Bőrbarát Testhez simuló szabásvonal, hónaljnál varrásmentes kialakítás. 3 óra használat.
Hőszigetelő hatás Polár bélés. Jobban véd a hidegtől, kivéve ha nedves és főj a szél.
A helyén marad A felső aljában szorítózsinór és csat található: jól tart.
Napvédelem Textil UPF50+. Hosszú ujjú. Az UV-sugarak min. 95%-át kiszűri nedvesen is.
Gyors száradás Vízlepergető felületkezelés: nem szívja be a vizet és gyorsabban szárad.
TERMÉKINFORMÁCIÓ
Típus
UV-szűrő anyagú felső
Szabás
Testhez álló.
Ujjhossz
Hosszú
Termékelőny
UV-szűrő és meleg
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Hogyan válasszunk UV-védő felsőt? (1. rész) Valamennyi UV-védő felsőnk UPF50+ védelmet nyújt, vagyis maximális nap elleni védelmet biztosít.
Vagyis az ujjhossz alapján dől el a választás, valamint a használat intenzitása alapján. Szörfözés közben erős behatások érik a ruházatot, ezért úgy döntöttünk, hogy külön termékválasztékot fejlesztünk ki kifejezetten szörfözéshez.
Szörfözés esetén az időtartam alapján választunk: 1 óra, 2 óra vagy 3 óra.
Hogyan válasszunk UV-védő felsőt? (2. rész) Időtartam szerint) 1 óra: Alkalmankénti használatra. Bő (könnyen felvehető és szárazon kényelmes) vagy szűk (nedvesen kényelmesebb) fazon között választhat. A termék a rövidnadrághoz csattal rögzíthető, így nem mozdul el.
2 óra: Rendszeres használatra. A varrások nélküli rátétek hónaljban és a behúzónál növelik a nedves ruházat kényelmességét és stabil tartását.
3 óra: Intenzív használatra. Nagyobb hőtartású, így több időt tölthet a vízben.
Véd a szél ellen és melegít! Csak az UV-védő felső viselése esetén az ajánlott minimális vízhőmérséklet 22°C. Időtartam: 3 óra.
Polár anyagú felső, amely véd a hidegtől és vízbe merüléskor nem kezd el fázni. Figyelem! Szél esetén az átnedvesedett ruhában jobban fázhat. Szélesetén tehát ajánlott neoprén felsőt választani.
Overál alatt is viselhető felső.
Nedvesen is véd az UV-sugárzástól! A UV-védelemmel ellátott TRIBORD textilanyag az UVB-sugarak minimum 98%-át, az UVB-sugarak 95%-át megszűri (50+ védőfaktor). Megfelel az EN-13758-2 szabványnak, garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.
A textilszálakba integrált kerámia részecskék tartós védelmet biztosítanak a mosás után is.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés? Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát. A szabvány előírásait figyelembe véve, a termék az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrje. Az 50+ faktor azt jelenti, hogy a termék az UVA-sugarak min. 95%-át, az UVB-sugarak min. 98%-át kiszűri.
Nem irritálja a bőrt Melegít és véd a szörfdeszka vagy a bodyboard használata során jelentkező bőrirritációtól. Overall alatt is viselhető, megakadályozza a kidörzsölődést, főleg a nyaknál és a hónaljnál. A hónaljnál lévő varrásmentes kialakítás csökkenti az ismétlődő evező mozgásból adódó irritációt. Teszteljárásaink bizonyították, hogy 3 órás sportolás során alig jelentkezett irritáció.
Rögzítés A Tribord UV-szűrő póló behúzózsinórral készült, mely a csípőnél található. Segítségével összehúzható a póló, ezáltal jobb tartást biztosít. A fürdőnadrág zsinórja is átfűzhető rajta, így a felső nem csúszik fel mozgás közben.
Gyorsan szárad A poliészter anyag természetes, gyors száradást biztosít.
A szövet vízlepergető felületkezelése csökkenti a víz beszivárgását, ezáltal csökken a szél hűtő hatása is. Gyorsítja a száradást is. A kezelés hatása 5-6 gépi mosást követően elmúlik, ezért javasoljuk, hogy a terméket inkább édesvízben öblítse és kerülje a mosószerrel történő mosást!
Hogyan válasszunk UV-védő felsőt vízi sportokhoz? UV-védő felsőinket a szörfözők legmagasabb elvárásai szerint terveztük. A tervezés során arra törekedtünk, hogy az overall más vízi sportokhoz, úgymint úszás, kitesurf, vitorlázás, wakeboard, vízisí, aktív tengerjárás (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) is ugyanolyan jól használható legyen.
Napsugárzás elleni védelem A póló ugyan védelmet biztosít a napsugarakkal szemben, azonban figyelembe kell venni bizonyos jelenségeket, például a napsugarak visszaverődését (vízről, homokról), a hőséget, a napszakot. A póló viselete mellett további védelem is szükséges: napszemüveg, sapka vagy kalap, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, folyamatos folyadékpótlás stb.
Útmutató a napsütés elleni védelemhez http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
91.00% Poliészter, 09.00% Elasztán
Kezelési útmutató: Az első használat előtt mossa ki!. Használat után tiszta vízben öblítse!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Korlátozott felhasználás: Hordható önmagában, vagy overall alatt. Nem szélálló anyag.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A gyártás megkezdése előtt a felhasználandó anyagokat teszteljük. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is (használat során bekövetkező nyúlás) megvizsgáljuk.
Szakértőnk ajánlása Tervezőcsapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE