B'TWIN
end-of-life

Átlátszó peremű kapucni, rögzítés a combnál.

Ref. : 8343327

900 kerékpáros esőkabát

Városi kerékpározáshoz, kiegészítő védelem az eső ellen. Bő szabású, hosszú ujjú vízhatlan ("ripstop”) esőkabát. Átlátszó peremű kapucnijában biztonságosan hátra lehet nézni. Vízhatlanság mértéke záporban: 2000 mm

Szín : Fehér

Ez a termék nincs készleten

Fedezd fel a termék részleteit
MŰSZAKI INFORMÁCIÓ
SZABÁS ÉS MÉRET

Méretek: XS/S, M/L, XL/XXL
Bő szabású esőköpeny, melyet az utcai kabáton és 20 l-es hátizsákon is hordhatsz.
Zárt, a fejtől combig érő bő szabás.
A sisak alá befér a kapucni.
Hasi zsebébe hajtogatható. H26 x Sz25 x M4 cm.

AZ ANYAG VÍZHATLANSÁGA

Vízállóságát az anyag strapabírósága és bevonata, valamint a 100%-ban vízhatlan varrások biztosítják. Az ISO 811 szabvány szerinti teszt során az anyag vízhatlanságát a vízoszlop magassága szerint, milliméterben határozzák meg. Minél nagyobb a nyomásérték, a szövet annál inkább vízálló. Egy 2000 mm-es vízhatlanságú szövet 2000 mm nagyságú vízoszlopnak áll ellen (ez nagyjából 2 órás zápornak vagy 6-12 cm esőnek felel meg 1-2 óra alatt).

AZ ANYAG TARTÓSSÁGA

A termék fő összetevője "Ripstop". Megerősített hálós szerkezetű szintetikus anyag, csökkenti a termék kopását miközben vízálló marad és védelmet biztosít az ütések és a szakadás ellen. Teszteljük a kopásállóságát és az anyag elhasználódását, hogy meggyőződjünk róla, a rendszeres mosás nem változtatja meg az anyag tulajdonságait, a vastagságát vagy a kinézetét.

Kompatibilitás - Világítás

A bárhová felcsíptethető és egy mozdulattal levehető Vioo Clip LED lámpa számára 2 helyet alakítottak ki a táskán, a rögzítőrendszer elején és hátulján.
A felhasználó igényei szerint villogó vagy folyamatos üzemmódban működtetett piros vagy fehér fényű lámpa 110 méter távolságból jól látható módon jelzi a kerékpáros helyzetét. Az üzemidő: 9 óra villogó, 4,5 óra folyamatos üzemmódban. USB kábellel tölthető (VIOO CLIP tartozék).

Még több információ Összecsuk
ANYAGÖSSZETÉTEL
Anyagösszetétel
Fő anyag
100.00% Poliamid
Betét
100.00% Poliészter
Kezelési útmutató: Mosásakor ne használj öblítőt!. Szárítógépbe tenni tilos. Száraz, levegős helyen szárítsd!.
mosás tippek
Géppel mosható max. 30°C-on
Géppel mosható max. 30°C-on
Nem fehéríthető
Nem fehéríthető
Szárítógépben nem szárítható
Szárítógépben nem szárítható
Nem vasalható
Nem vasalható
Nem vegytisztítható
Nem vegytisztítható
Tárolás A nedves esőkabátot ne hajtogasd vissza a huzatába, mivel összeragadhat és dohos szagú lehet. Használat után, összehajtogatás előtt szárítsd meg. Nem vasalható!
Korlátozott felhasználás: Az esőkabát nem alkalmas MTB és országúti kerékpárhoz!
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Fejlesztőközpontunk Lille városában található, Franciaországban, ahol az időjárás napszakonként nagymértékben változik. Egész évben új termékeket dolgozunk ki és fejlesztünk, hogy még kellemesebbé tegyük a kerékpárosok életét. Ezért forgalomba kerülésük előtt termékeinket terepen teszteljük. Célunk, hogy valós helyzetekben teszteljük és ennek alapján fejlesszük termékeinket.
Szakértőnk ajánlása A ruhadarabot zuhanypróbával teszteltük (60 liter víz/ m²/ 2 óra). Ez a teszt közepes városi záport szimulál.
VÉLEMÉNYEK
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE