Véd a naptól, melegít és szabad mozgást biztosít.

Szörfözés Szörf, bodyboard, sárkány - 900 hosszú ujjú neoprén felső TRIBORD - Szörf kiegészítők
Szörfözés

900 hosszú ujjú férfi neoprén szörf felső, kék TRIBORD

TRIBORD
Szörfözéshez és bodyboardozáshoz, meleg vízben (> 22°C). Intenzív használatra. Akár 3 óra használatra (hővédelem). UV-szűrő neoprén felső, kiváló védelem a napsütés ellen vízben is és a deszka által keltett dörzsölés ellen. A neoprén szélben is melegít.
Decathlon
ig 12 990Ft %

Minimum

12 990Ft**
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
12 990Ft %
12 990Ft*
DecathlonDeeeTaxMentionAfterPrice /

* Ettől Részére

* Akciók maximum A készlet erejéig
* Az akció kezdete: Érvényes a készlet erejéig.
Áruházi készletinformáció
Kívánságlistára teszem
A terméket már a kívánságlistáján van,
Ref. : 8356777
TERMÉKELŐNYÖK
Bőrbarát Testhez simuló szabásvonal, hónaljnál varrásmentes kialakítás. 3 óra használat.
Hőszigetelő hatás 2 mm-es neoprén. Hosszú ujjú. Szélben is melegít.
Stabilitás A felső aljában szorítózsinór és csat található: jól tart.
Napvédelem UPF50+ szövet. Nedvesen is véd az UV-sugárzástól! Az UV-sugarak 95%-át kiszűri.
Szabad mozgás Nagyon rugalmas neoprén. Nyújtható varrás. Ergonomikus szabás evezéshez.
Sokoldalúság Hordható önmagába, vagy overall alatt, hogy melegen tartsa.
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Hogyan válasszunk UV-védő felsőt? (1. rész) Valamennyi UV-védő felsőnk UPF50+ védelmet nyújt, vagyis maximális nap elleni védelmet biztosít.
Vagyis az ujjhossz alapján dől el a választás, valamint a használat intenzitása alapján. Szörfözés közben erős behatások érik a ruházatot, ezért úgy döntöttünk, hogy külön termékválasztékot fejlesztünk ki kifejezetten szörfözéshez.
Szörfözés esetén az időtartam alapján választunk: 1 óra, 2 óra vagy 3 óra.
Hogyan válasszunk UV-védő felsőt? (2. rész) Időtartam szerint) 1 óra: Alkalmankénti használatra. Bő (könnyen felvehető és szárazon kényelmes) vagy szűk (nedvesen kényelmesebb) fazon között választhat. A termék a rövidnadrághoz csattal rögzíthető, így nem mozdul el.
2 óra: Rendszeres használatra. A varrások nélküli rátétek hónaljban és a behúzónál növelik a nedves ruházat kényelmességét és stabil tartását.
3 óra: Intenzív használatra. Nagyobb hőtartású, így több időt tölthet a vízben.
Véd a szél ellen és melegít! Csak az UV-védő felső viselése esetén az ajánlott minimális vízhőmérséklet 22°C.
Max. használati időtartam: 3 óra. Tiszta neoprén felső, szélben is melegít. Overall alatt is viselhető felső.
A neoprén: hogyan hőszigetel? A test körül megkötött vízréteggel az overall kétféleképpen hat:
1- A bezárt víz fokozatosan felmelegszik
2- A hőátadás csökken
Az overall és a vízréteg szigetelőréteget képez.
Anyagösszetétel Az 900 Tribord neoprén felső 100 % neoprén anyagból készült, így jobb hőszigetelést biztosít.
A neoprén szintetikus textillel bélelt, ami növeli a termék kopásállóságát.
A neoprén vastagsága: 2 mm.
A neoprén zárt cellás (poliklorofen) elasztomer szivacsból áll, amelyben hőszigetelő hatású nitrogénbuborékok találhatók.
A neoprén anyagok hőszigetelő képességét teszteljük és garantáljuk.
Nem irritálja a bőrt Neoprén felső, amely melegít és véd a szörfdeszka vagy a bodyboard használata során jelentkező bőrirritációtól. Overall alatt is viselhető, megakadályozza a kidörzsölődést, főleg a nyaknál és a hónaljnál. A hónaljnál lévő varrásmentes kialakítás csökkenti az ismétlődő evező mozgásból adódó irritációt. Teszteljárásaink bizonyították, hogy 3 órás sportolás során alig jelentkezett irritáció.
Rögzítés Szorítózsinór a csípőnél.
A felső behúzható, még jobban tart. A fürdőnadrág zsinórja is átfűzhető rajta, így a felső nem csúszik fel mozgás közben.
Válasszon megfelelő méretet! A neoprén felső akkor szigeteli a legjobban a hőt, ha nagyon szűk.
Normális, ha kicsit szűknek érzi, amikor próbafülkében vagy otthon felpróbálja. Ez a kényelmetlen érzés megszűnik, amint a felső átnedvesedik.
Nedvesen is véd az UV-sugárzástól! A UV-védelemmel ellátott TRIBORD anyag az UVB-sugarak minimum 98%-át, az UVB-sugarak 95%-át megszűri (50+ védőfaktor). Megfelel az EN-13758-2 szabványnak, garantáltan hatékonyan véd a napsugárzástól. Vízi sportokhoz, a vízben és vízparton is praktikus.
Mit jelent az UPF 50+ (F50) jelölés? Az UPF (Ultra Violet Protection Factor) világszinten használt, szabványosított napvédő faktorszám. A ruházati termékek védőfaktorát mutatja, azaz az UV-sugarak kiszűrésének arányát. A szabvány előírásait figyelembe véve, a terméknek az UV-sugarak min. 95%-át ki kell szűrnie. Az F50 azt jelenti, hogy a ruházati termék az UVB-sugarak min. 95%-át, az UVA min. 98%-át kiszűri.
Neoprén felső több vízi sporthoz Felsőinket a szörfözők legmagasabb elvárásai szerint terveztük. Termékeinket úgy terveztük, hogy más vízi sportokhoz is megfelelőek legyenek, úgymint kiteszörfhöz, vitorlázáshoz, wakeboardhoz, vízisíhez, aktív tengeri gyalogláshoz (longe-côte) vagy SUP (stand-up paddle) gyakorlásához.
Napsugárzás elleni védelem Bár a felső véd a naptól, figyelembe kell venni a visszatükröződést (a vízen, a homokon...), a meleget, a napszakot stb. A felső viselése mellett további védelem is szükséges: napszemüveg, sapka vagy kalap, megfelelő napvédő krém rendszeres használata, folyamatos folyadékpótlás stb.
Útmutató a napsütés elleni védelemhez http://www.tribord.tm.fr/conseils/comment-se-proteger-du-soleil-le-guide-de-la-protection-solaire
ANYAGÖSSZETÉTEL
Kezelési útmutató: Kézzel mosható.
mosás tippek
Kézzel mosandó
Tárolás Száraz, jól szellőző helyen tárolja! Tartsa távol a hőforrásoktól! Ne hagyja a napon száradni, ezzel biztosítja a termék tartós használatát! Mosógépben nem mosható!
Korlátozott felhasználás: Hordható önmagában, vagy overall alatt. Szélálló anyag.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A napvédelmet biztosító összetevőket mérnökeink laboratóriumban tesztelték. Megfelel az érvényben levő szabványnak: EN 13758-2. A gyártás megkezdése előtt a felhasználandó anyagokat teszteljük. A külső laboratóriumi teszteket a saját mérőkészülékeinkkel végzett tesztekkel is kiegészítjük. A termékeket nedves és száraz állapotban laboratóriumi körülmények között, majd tényleges használat közben is megvizsgáljuk.
Szakértőnk ajánlása Tervezőcsapatunk Hendaye-ban (Franciaország) tervezte és tesztelte. A termék összetevőit laboratóriumban teszteltük, hogy tökéletes minőséget és tartósságot biztosítsunk.
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE