Különleges tapintás!

900-as férfi fehér golfkesztyű

Golfozáshoz, száraz időben. Az ütés minden mozzanatát érezni fogja!

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8307799
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Az Inesis koncepciója Úgy dolgozzuk ki termékeinket, hogy azokban tudásszintjétől és swingjétől függetlenül jól érezhesse magát. Az INESIS egy szenvedélyes golfozókból álló csapat, amely a tanácsaiknak köszönhetően minden terméket úgy fejleszt, hogy golfozni mindig öröm legyen.
A termék története Kifejlesztettünk egy tiszta bőr kesztyűt, amely a grip fogása során maximális érzékelést és lágyságot biztosít.
A birkabőr anyagot és annak finomságát számos teszttel vizsgáltuk annak ellenőrzésére, hogy kiváló tapadást biztosít a swing teljes ideje alatt.
A stílus a részletekben rejlik Csuklónál elasztikus, így jól illeszkedik a kézre. A bőr anyagon az ujjak felett kialakított perforálások javítják a 900-as kesztyű szellőzését.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
Az INESIS kíváncsi a férfi és női golfozók véleményére, akik minősíthetik a termékeket. Az információáramlásnak köszönhetően folyamatosan fejlesztjük a termékeinket.
Szakértőnk ajánlása Ezt a kesztyűt kopásállósági teszteknek vetettük alá, hogy lássuk mennyire áll ellen a dörzsölődésnek, amikor az ütő markolatával érintkezik. E rendszeres teszteket külső laboratórium végzi el, és segítségükkel ellenőrizhető, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják: ha e tesztek ellenére mégsem elégedett teljesen a kesztyűvel, juttassa el nekünk véleményét és figyelembe vesszük az észrevételeit!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE