A ½ szett stílusos szállítására.

701 1/2 golftáska

Minden golfozónak. Az egyszerű és könnyű 701-es modell stílusos háromlábú táska, amelyben elfér a ½ szett.

 

Ref. : 8329190
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A termék története: Ezt a terméket azért fejlesztettük ki, mert a golfozók szeretnének egy olyan táskát amelyben együtt szállíthatják a fél szettjüket és a felszerelésük egy részét.
A stílus a részletekben rejlik: Sok ilyen részlet van, és mindegyik az Ön kényelmét szolgálja: 1 nagy zseb a ruháknak, 1 zseb a személyes tárgyaknak (óra, telefon stb. ), 1 személyre szabható, levehető zseb, 2 hálós zseb a kiegészítőknek, 1 zseb a szállítópántoknak, 1 karabiner (törülköző, távolságmérő stb. ). . . Táskáink vízlepergető bevonattal vannak kezelve: nem vízhatlanok, de a membrán olyan anyaggal van kezelve, ami megakadályozza a nedvesség bejutását.
Méretek 92x22x25 cm
Súly 1,9 kg
Inesis koncepció: Valamennyi termékünk "Liberate your Swing" márkájú.
Márkánk garantálja, hogy termékeinkben tökéletes kényelemben golfozhat. Termékválasztékunkat csapatunk a vásárlói véleményeket figyelembe véve fejleszti és teszteli játék közben. Vásárlóink közreműködésével fejlesztjük folyamatosan termékeinket, hogy még nagyobb szabadságot nyújtson Önnek a játék.
INFORMÁCIÓ/KONCEPCIÓ/TECHNOLÓGIA
A termékek értékelése és jóváhagyása tekintetében bízunk golfozóinkban. A termékeinkkel kapcsolatos véleményeket és észrevételeket figyelembe véve járunk el. Vásárlóink 701-es táskára vonatkozó értékeléseit Ön is megtekintheti, saját véleményét is megoszthatja velünk, így aktívan részt vehet a termékek fejlesztésében.
Szakértőnk ajánlása Ezt a táskát egymást követő vízlepergetési, hordozással szembeni strapabírósági és színvesztési teszteknek vetettük alá, hogy ellenőrizzük a forma- és színtartását, a vízhatlanságát gyenge esőben és a strapabíróságát szállítás során. E rendszeres teszteket külső laboratórium végzi el, és segítségükkel ellenőrizhető, hogy minőségi követelményeinket az egész tervezési folyamat során betartják. Ha e tesztek ellenére mégsem elégedett teljesen a táskával, juttassa el nekünk véleményét!
AZ ÖN VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE