Hőtartás és hőszabályozás.

Kerékpár - BTWIN - 700 női kerékpáros mez, fekete B'TWIN
Kerékpár - BTWIN

700 női hosszú ujjú kerékpáros mez, fekete/rózsaszín B'TWIN

B'TWIN
Kerékpáros mez 3 órás vagy annál hosszabb ideig tartó intenzív kerékpározáshoz hideg és hűvös időben. A polár belsővel és hosszított mandzsettával készült hosszú ujjú kerékpáros mez optimális kényelmet és hőtartást biztosít. Elöl végig nyitható cipzár. 4 zseb, ebből 1 cipzáras, fényvisszaverő a háton.

 

Ref. : 8343281
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
A második réteg ruha funkciói A hosszú ujjú mez egy második ruharétegnek felel meg, amely elvezeti az első rétegből a harmadik rétegbe a nedvességet, szigetel a hideg ellen, ugyanakkor megtartja a test melegét, főként amikor csökken a hőmérséklet, és szabad mozgást biztosít. A hosszú ujjú 700 kerékpáros mez védelmet nyújt és szárazon tart a szitáló esőben. Rugalmas anyag és elöl végig nyitható cipzár a szabadabb mozgáshoz.
Az anyag hőmegtartó képessége A termék hideg elleni védelme függ a termék hőtartásától és az anyag légáteresztő képességétől. Minél magasabb a hőtartás, a termék annál jobban bent tartja a test által termelt hőt, kényelmes hőérzetet biztosítva így.
Anyag légáteresztő képessége Ha meg akarjuk tudni, hogy egy anyag mennyire légáteresztő, meg kell mérjük a párolgási ellenállását (ISO 11092 szabvány szerint végzett teszt).
Minél kisebb az ellenállás, annál könnyebben kivezeti az anyag a test által mozgás közben termelt párát, tehát annál kedvezőbb légáteresztési tulajdonsággal rendelkezik. Például: RET < 9 = rendkívül légáteresztő anyag.
Karbantartási javaslat Mosógépben 30°C hőmérsékleten mosható, szintetikus programmal. Fordítsa ki a ruhadarabot! Kevés mosószert adagoljon! Ne használjon öblítőt! Vállfán szárítsa meleg, jól szellőző helyen. GÉPBEN NEM SZÁRÍTHATÓ! Vegytisztítása nem ajánlott. NE HASZNÁLJON KLÓRT! Ne helyezze radiátorra!
Terméktesztek A lille-i B'TWIN faluban tevékenykedő termékfejlesztő csapatunk folyamatosan törekszik kerékpáros vásárlóink kényelmének növelésére. Megszállottan fejlesztjük termékeinket, hogy teljes mértékben megfeleljenek a felhasználók igényeinek. Ezt követően a terepen teszteljük a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy kizárólag a kerékpározási körülményekhez hasonló valós élethelyzetekben tudunk folyamatos fejlesztést végrehajtani.
VÁSÁRLÓINK ÉRTÉKELÉSE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE