Meleg zokni széles szorítópánttal.

500 zokni csomag, téli

Rendszeres (alkalmanként 2 órás) kerékpározáshoz hideg időben. Meleg kerékpáros zokni, amely kényelmesebb hőérzetet biztosít hideg időben a merinói gyapjú, Thermolite, poliamid és akril kevert szálas anyagának köszönhetően.

Szín : FEKETE

Ez a termék nincs készleten

Ref. : 8315732
TECHNIKAI INFORMÁCIÓK
Összetétel 27% poliamid - 27% poliészter Thermolite - 26% merinói gyapjú - 18% akril - 2% elasztán.
A kerékpáros zokni funkciója Kerékpározás közben a lábak erősen igénybe vannak véve, akár helyváltoztatás, akár verseny alkalmával. Pedálozás közben a zokni dörzsölődheti a lábat, ami az izzadsággal együtt még kellemetlenebb lehet. A hideg időjárás is kényelmetlenségeket okozhat, ha nem rendelkezik megfelelő védelemmel. A B'twin 500 zokni megfelelő meleget biztosít hideg időben a Mérinos és Thermolite kevertszálnak köszönhetően.
Karbantartási javaslat Mosógépben 30°C hőmérsékleten mosható, szintetikus programmal. Fordítsa ki a ruhadarabot! Kevés mosószert adagoljon! Ne használjon öblítőt! Vállfán szárítsa meleg, jól szellőző helyen. Szárítógépben nem szárítható! Vegytisztítása nem ajánlott. NE HASZNÁLJON KLÓRT! Ne helyezze radiátorra!
Terméktesztek A lille-i B'TWIN faluban tevékenykedő termékfejlesztő csapatunk folyamatosan törekszik kerékpáros vásárlóink kényelmének növelésére. Megszállottan fejlesztjük termékeinket, hogy teljes mértékben megfeleljenek a felhasználók igényeinek. Ezt követően a terepen teszteljük a termékeket, mivel meggyőződésünk, hogy kizárólag a kerékpározási körülményekhez hasonló valós élethelyzetekben tudunk folyamatos fejlesztést végrehajtani.
VÁSÁRLÓINK VÉLEMÉNYE
MUNKATÁRSAINK VÉLEMÉNYE